Persoonlijkheidstest tegen betaling, op internet


Hoe boeiend, saai, veelzijdig ben je

AMERSFOORT, 20061212 -- Vragen waarmee we allemaal wel eens tobben: Hoe ben je in je werk? En priv? Bang om op te vallen? Of juist zeker van je zelf? Ben je creatief, voorspelbaar, praktisch van aard? Een digitale zelftest geeft uitsluitsel, een initiatief van de professionele onderzoekers van Teamrol Management.

In gedrukte en in digitale media verschijnen met enige regelmaat persoonlijkheidstesten, met wisselende pretentie t.a.v. de betrouwbaarheid ervan. Globaal gesproken zijn de meeste zelftesten echter nogal oppervlakkig of eenzijdig gefocust op slecht n enkel aspect. Sinds enkele dagen is er een nieuwe interactieve website voor iedereen die benieuwd is naar de antwoorden op bovenstaande en andere vragen: www.ik-zelf.nl

Het zijn de professionele mensenkenners van Teamrolmanagement (bekend van de Belbin-methode) die zich hebben gewaagd aan een niet-professionele test met een geruststellend professionele achtergrond. Op de site van Ik-zelf vinden we geen opgewonden beloften of redeneringen. De lay-out en de hele stijl is eerder eenvoudig te noemen, misschien zelfs wel functioneel saai. Wat is de bedoeling achter dit initiatief? Voor wie is het bestemd? Voegt het iets toe aan de bestaande on-linetesten?

Onderzoek het zelf. Ga naar de ik-zelf site en - voor een echte proef op de som - stuur een mailtje naar pers@ik-zelf.nl. Per omgaande wordt u vervolgens een code toegezonden waarmee de zelftest kosteloos (eenmalig) kan worden gemaakt.


Deel: ' Persoonlijkheidstest tegen betaling, op internet '
Lees ook