FourstaR winnaar 2016 in Re-integratie/Participatie


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160308 -- FourstaR is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Re-integratie/Participatiebranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. FourstaR paart een enorme knowhow aan een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid, maar ook het beste uit de deelnemers weet te halen. Het bedrijf wordt algemeen als een van de meest voortvarende organisaties op dit gebied gezien.’

FourstaR is een landelijk werkend re-integratie/participatiebedrijf met drie belangrijke pijlers: FourstaR, De Werkmeester en totaal-inburgering. Er zijn circa 27 vestigingen door heel Nederland. No-nonsense, doel- en resultaatgericht, optimale samenwerking en gevoel voor mensen zijn kenmerken die op de organisatie van toepassing zijn. Zij is gespecialiseerd in outplacement, verzuimbeleid, jobcoaching, loopbaancoaching, participatie, taal en inburgering, ondersteuning bij Wajong – kortom, alles wat de mens kan helpen opgenomen te worden in het arbeidsproces. Ook doet zij onderzoek naar de competenties en capaciteiten van deelnemers door diagnoses te stellen op psychosociaal en lichamelijk gebied.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in FourstaR een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie’ is het sleutelwoord bij FourstaR, want zij is continu doende haar diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant. De onderneming houdt zich doorlopend op de hoogte van alle wijzigingen rondom de arbeidsmarkt om de deelnemende werknemers zo succesvol mogelijk te kunnen bijstaan.’

Unieke positie in Nederland
Specialisten in eigen huis, verdeeld over tal van disciplines maken van FourstaR een unieke dienstverlener voor organisaties en individuen. Met veel partijen wordt samengewerkt en in opdracht gewerkt, zoals UWV, gemeentes, bedrijfsleven, de grote Arbodiensten en verzekeraars. Met haar eigen arbeidstrainingscentra, bereidt de organisatie mensen echt voor op een loopbaan, inclusief de mogelijkheid tot het behalen van volwaardige diploma’s. FourstaR wordt in de markt erkend als een expert. Veel opdrachtgevers vragen haar mee te denken in uitvalpreventie en vitaliteit, en mee te werken aan oplossingen voor hun vragen. Eigen psychologen, fysiotherapeuten, arbeidsdeskundigen, coaches, jobhunters en mediators worden hierbij ingezet. Deze expertise verschaft haar een unieke positie in Nederland’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Het onderscheidend vermogen zit vooral in het succesvol omgaan met complexe doelgroepen – bijvoorbeeld mensen met beperkingen, Wajongers en hogeleeftijds-doelgroepen – en de mensgerichte insteek. Niemand bij FourstaR is een nummer of een project. De ‘fit’ met de mens is belangrijker dan het proces. De medewerkers kunnen dan ook op veel verschillende niveaus communiceren en zijn echte ‘mensen-mensen’. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van FourstaR een topper in haar branche. Een mooie kandidaat en de terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie

Meer informatie: www.fourstar.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' FourstaR winnaar 2016 in Re-integratie/Participatie '
Lees ook