Bergler Techniek verbindt kandidaten en werkgevers in bouw & techniek


Bergler Techniek bemiddelt tussen organisaties en professionals met een MBO+-, HBO- en WO achtergrond

Breda, 20151102 -- Als volwaardig lid van de Bergler Groep brengt Bergler Techniek op professionele wijze kandidaten en werkgevers gespecialiseerd in de bouw en civiele techniek bij elkaar. De passie en de doelgerichtheid waarmee Bergler Techniek de juiste professionals en de juiste opdrachtgevers samenbrengt kenmerkt daarbij de werkwijze.

Logo Bergler TechniekBergler Techniek bemiddelt tussen organisaties en professionals met een MBO+-, HBO- en WO achtergrond. “We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen” is ons motto. Onze missie is om vanuit een intensieve en plezierige samenwerking een bijdrage te leveren aan het succes van professionals en opdrachtgevers. Door de jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreid netwerk van professionals en opdrachtgevers voornamelijk in de bouw en civiele techniek.

Voor bedrijven:

Werkt uw organisatie met een flexibele schil? Heeft u extra capaciteit of specifieke kennis nodig voor een project? Zoekt u korte of langdurige vervanging? Onze specialisten bewijzen dat flexibiliteit en kwaliteit goed samen gaan. Wij denken graag met u mee over een passende invulling van uw wervingsbehoefte.

Voor kandidaten:

Ben jij een gedreven professional in de bouw of civiele techniek? Zoek je een nieuwe uitdaging in een technische of ondersteunende functie? Of sta je op een kruispunt in je carrière? Steek dan eens je licht op bij Bergler Techniek. Jaarlijks begeleiden en ondersteunen we vakspecialisten op zoek naar een nieuwe baan. Nieuwsgierig naar onze nuchtere werkwijze en daadkrachtige oplossingen?

Ga naar www.berglertechniek.nl voor meer informatie of download onze APP voor alle actuele vacatures!


Deel: ' Bergler Techniek verbindt kandidaten en werkgevers in bouw & techniek '
Lees ook