Eastmen Human Resources winnaar 2016 in Human Resources


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20160531 -- Eastmen Human Resources BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Human Resources-branche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘Eastmen Human Resources weet zijn uitgebreide kennis van uitzending van vaklieden in de technische sectoren uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Sinds 2006 heeft Eastmen Human Resources BV zich gespecialiseerd in de bemiddeling tussen Nederlandse technische bedrijven en Hongaarse, Roemeense en andere Oost-Europese landen met vakspecialisten op mbo-, hbo- en universitair niveau. Met eigen kantoren in Hongarije en Roemenië kan het voor opdrachtgevers de beste vakmensen in heel Oost-Europa selecteren. Een vast team van recruiters spreekt de kandidaten persoonlijk in hun thuisland, om hen op hun kennis en kwaliteiten te toetsen. Dit gebeurt zonder tussenkomst van agentschappen, zodat de lijntjes kort blijven. Eastmen zoekt naar praktische oplossingen: binnen een week kan de juiste vakman in Nederland aan de slag. De belangrijkste industrieën waar Eastmen zijn uitzendkrachten plaatst zijn metaalindustrie en metaalverwerkende bedrijven, scheepsbouw en bedrijven die zich bezighouden met gasleveranties.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Eastmen Human Resources BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Eastmen, want men is continu bezig zijn diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant.’

Gigantisch hoge arbeidsmoraal

Gizella Adam richtte het familiebedrijf op om tegemoet te komen aan de grote behoefte aan goed opgeleide technici in Nederland. Met een groot netwerk in Hongarije kwam ze snel in contact met de juiste mensen. Inmiddels heeft ze Eastmen uit laten groeien tot een dynamische detachering- en uitzendorganisatie. ‘Opdrachtgevers kennen het bedrijf als een betrouwbare partner, die hen met veel verstand van zaken bijstaat en vaak volledig kan ontzorgen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Eastmen onderscheidt zich door heel goed naar de klant te luisteren en maatwerk te leveren. De onderneming houdt het gehele proces in eigen hand en zorgt heel goed voor haar uitzendkrachten, want dat is haar echte kapitaal. Haar uitzendkrachten hebben een gigantisch hoge arbeidsmoraal, waardoor het ziekteverzuim op jaarbasis nog geen 1 procent bedraagt.’

Eastmen zorgt voor alle benodigdheden om de geselecteerde vaklui op juiste en aangename wijze in Nederland aan het werk te stellen. Het zorgt voor alle benodigde papieren en aangename huisvesting in Nederland, en sluit voor alle buitenlandse werknemers een collectieve ziektekostenverzekering af zonder eigen risico. In haar kantoor in Amsterdam en in haar buitenlandse vestigingen vinden 13 mensen fulltime werk. Eind 2015 waren er circa 100 Oost-Europese uitzendkrachten namens Eastmen werkzaam in Nederland. Dat is een verdubbeling ten opzichte van het jaar ervoor. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie terecht de branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.eastmen.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Dhr. H. de Block

Telefoon: 06-54747469 - E-mail: hans@eastmen.eu


Deel: ' Eastmen Human Resources winnaar 2016 in Human Resources '
Lees ook