`Daywize op de eerste plaats met Competentiemanagement systeem'


UTRECHT, 20100312 -- KPMG heeft een marktverkenning gedaan naar 27 HRM systemen. Deze zijn getoetst aan het, door KPMG ontwikkelde, HRM-procesmodel. Op het gebied van Competentiemanagement komt nieuwkomer Daywize als beste uit de bus en gaat hiermee voorbij aan de gevestigde partijen.

Daywize Competentiemanagement
De unieke Daywize Competentiemanagementoplossing is uitgerust met verschillende functionaliteiten zoals: gesprekkencyclus (plannings-, functionerings- en beoordelingsgesprek), mobiliteit, vlootschouw, competenties, potentieelbeoordelingen, talentmanagement en 360 graden feedback. U kunt besluiten de ontwikkeldossiers beschikbaar te stellen voor managers en medewerkers.
U krijgt uitgebreide rapportages en met hulp van een dashboard heeft u altijd inzicht in de status van de gesprekkencyclus. Niet alleen draagt u daarmee bij aan de talentontwikkeling, het scheelt ook gewoon heel veel tijd.

Het unieke van Daywize Competentiemanagement is dat het te allen tijde 100% aansluit op de situatie van de klant. Op basis van best practices bepaalt de klant samen met Daywize hoe de applicatie ingericht moet worden. Het systeem is in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen `live'. Mocht de klant in de toekomst een wijziging willen doorvoeren, dan kan dit razendsnel, zonder dat hiervoor geprogrammeerd hoeft te worden.
Kortom: Daywize Competentiemanagement is een unieke en flexibele oplossing voor Competentiemanagement, waarbij klanten zonder grote investeringen gebruik maken van een eigen webbased Competentiemanagementsysteem.

Over Daywize
Daywize is een onafhankelijke aanbieder van e-hrm oplossingen. Middels `best of breed' strategie selecteert Daywize na intensieve pakketselecties de beste expertsystemen voor specifieke HR-oplossingen op het gebied van recruitment, flexarbeid, opleiding, verzuim, competentiemanagement en roostering. De modules komen gentegreerd samen in een geavanceerd HR-portaal. Alle modules zijn webbased en ook los te gebruiken.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het KPMG onderzoek? Klik dan op de onderstaande link:
www.daywize.nl/demo/kpmg.png

Wilt u meer informatie over het Daywize Competentiemanagementsysteem of n van onze andere oplossingen? Neem dan contact met ons op:
Telefoon: 030-6700112
E-mail: info@daywize.nl
Website: www.daywize.nl


Deel: ' `Daywize op de eerste plaats met Competentiemanagement systeem' '
Lees ook