Aantreden de heer M. Koekebakker


Capital Talent Group persbericht

AMSTERDAM, 20131101 -- Het bestuur van Capital Talent Group (CTG) maakt bekend dat Maarten Koekebakker (1976) met ingang van 1 november 2013 het management van Capital Talent Group zal versterken.

Maarten Koekebakker gaat binnen CTG de functie van commercieel directeur vervullen en krijgt als portefeuille de divisie corporate community solutions onder zijn hoede, waarbij hij  zich richt op business allignment met gespecialiseerde detacheerders en consultancy bedrijven. Daarnaast zal Maarten Koekebakker  vorm en inhoud geven aan de internationale groei ambities van CTG. Hierdoor zal oprichter Maarten Wienbelt zich meer kunnen richten op de services aan het Midden- en Kleinbedrijf ( MKB), de uitbouw van partnerships met duurzame gespecialiseerde uitzendorganisaties en de hospitality branche.

De heer Maarten Koekebakker
Maarten Koekebakker heeft  ruime ervaring als contract manager en als sales executive in de detachering branche. Hij  was sinds 2008 directeur van Corso Contracting en daar verantwoordelijk voor een internationale expansie binnen Europa naar 7 landen. Tot aan zijn vertrek bij Corso medio 2012 heeft hij Corso Contracting weten uit te bouwen naar een winstgevende organisatie met een omzet van ruim 40 miljoen euro.     

Over Capital Talent
Capital Talent Group zoekt, bemiddelt, faciliteert en begeleidt mensen van werk naar werk. Om een full-service dienstverlener te kunnen zijn op het gebied van personeelsvoorziening biedt CTG een breed scala aan van elkaar aanvullende diensten voor bedrijven, werknemers en ZZP-ers. Die diensten zijn ondergebracht bij diverse dochterondernemingen met ieder hun eigen expertise en vakgebied. Deze dochterondernemingen bestaan deels uit snel groeiende start-ups in de flex branche alsmede een aantal geacquireerde bedrijven waaronder Parco Personeelsdiensten, Kellen Administraties en Company You.  

Einde bericht.

Zie het persbericht in pdf-format.


Deel: ' Aantreden de heer M. Koekebakker bij Capital Talent Group (CTG) '
Lees ook