NBAS stelt Edwin Bijl aan als nieuwe Sales Manager


De onafhankelijke data- en telecomspecialist ‘Nothing But Air’ Services ofwel NBAS heeft Edwin Bijl aangesteld als nieuwe Sales manager.

AMSTERDAM, 20130118 -- "We zijn zeer verheugd met de komst van Edwin in ons team. Met meer dan 20 jaar ervaring in de telecombranche is hij een aanwinst voor onze klanten en relaties", zegt interim directeur Jay Ramsanjhal van NBAS. "Zijn warme persoonlijkheid en gedrevenheid waarbij passie voor de klant de boventoon voert, sluiten naadloos aan op de visie en strategie van NBAS", vervolgt Jay.

"Ik ben er van overtuigd dat de toegevoegde waarde en flexibiliteit van NBAS veel bedrijven kan overtuigen om met NBAS een partnership aan te gaan", reageert Edwin. "Als totaalleverancier van onder andere Hosted VoIP telefonie maakt de back-office van NBAS het verschil om zekerheden te bieden aan onze klanten. Evenals de onafhankelijkheid en slagkracht om onze interconnects bij bedrijven met buitenlandse vestigingen te implementeren en in te regelen, geeft de internationals veel meerwaarde en zekerheid", vervolgt hij.

Over NBAS:
NBAS werd opgericht in 1997 en is een ervaren, onafhankelijke leverancier van wereldwijde data- en telecommunicatiediensten voor bedrijven met meerdere (veelal internationale) vestigingen. Daarnaast levert NBAS additionele diensten zoals: Videoconferencing as a Service, Hosted VoIP telefonie, Contact Center Service, hosting en managed security. Als onderdeel van de Xfluence group versterkt NBAS zijn verkoop- en managementteam, om zo beter aan de vraag voor deze meer gespecialiseerde markt te kunnen blijven voldoen en mede vanwege de executiekracht op het gebied van Consultancy, Development, Interim- en Managed Services, verhoogt Xfluence als dienstverlener de flexibiliteit en efficiency in de gezamenlijke propositie. Voor meer informatie over NBAS zie www.nbaservices.com


Deel: ' NBAS stelt Edwin Bijl aan als nieuwe Sales Manager '
Lees ook