Unique Uitzendburo brengt nieuwe KnowHow pocket voor managers uit


'Benut talent met competentiemanagement'

ALMERE, 20071112 -- De nieuwe Unique KnowHow pocket `Benut talent met competentiemanagement' is verschenen. In deze praktische pocket staat op een heldere en toegankelijke manier beschreven hoe een manager of ondernemer werknemers kan begeleiden bij het ontdekken van natuurlijke talenten en het ontwikkelen van competenties. Tevens vertellen zowel managers als uitzendmedewerkers openhartig over hun ervaringen op het gebied van competentiemanagement.

De Unique KnowHow pocket `Benut talent met competentiemanagement' beschrijft daarnaast hoe een manager of ondernemer de medewerkers in de dagelijkse praktijk kan stimuleren en motiveren om competenties te ontwikkelen die leiden tot betere prestaties. Unique hecht veel waarde aan competentiemanagement. Dit blijkt wel uit het feit dat uitzendmedewerkers van Unique het Competentie Compas invullen. Het resultaat is een diepgaand profiel dat verder gaat dan alleen werkervaring en opleiding. Uit het competentierapport komen gedragsvoorkeuren en persoonlijke eigenschappen van de kandidaat naar voren waardoor een ondernemer nog beter in staat is om te beoordelen of de uitzendmedewerker binnen het team en het bedrijf past.

"Het benutten van talenten, het ontwikkelen en gebruiken van competenties is tegenwoordig noodzakelijk in het bedrijfsleven", aldus Michel de Lassacqure, Algemeen Directeur van Unique. "In de huidige arbeidsmarkt wordt het voor ondernemingen steeds belangrijker dat medewerkers zich goed voelen in een werkomgeving, want daardoor halen zij het beste uit zichzelf naar boven en zullen zij niet snel overstappen naar een nieuwe werkgever. Om dit te kunnen bereiken bieden wij managers en ondernemers in deze pocket handvatten waar ze direct mee aan de slag kunnen."

Unique KnowHow pockets
Unique deelt graag haar kennis van werkgerelateerde onderwerpen. Dit doet zij door middel van het uitgeven van gratis pockets over zaken die de werkgever bezighouden. Daarnaast organiseert Unique over deze onderwerpen workshops en ontbijtseminars voor ondernemers. De nieuwe Unique KnowHow pocket `Benut talent met competentiemanagement' is vanaf nu op te vragen via www.unique.nl of bij de dichtstbijzijnde Unique vestiging. De pocket wordt persoonlijk door een Unique medewerker bezorgd.


Deel: ' Unique Uitzendburo brengt nieuwe KnowHow pocket voor managers uit '
Lees ook