SaaS Virtual Desktop voor NOAB administratiekantoren


NOAB en Uitkomst sluiten een samenwerkingsovereenkomst

DEN BOSCH, 20061116 -- Op 13 november 2006 heeft de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen als branchevereniging van 750 administratiekantoren in Nederland en Uitkomst als SaaS (Software as a Service) leverancier een samenwerkingovereenkomst getekend. Doel van de samenwerking is om een Virtual Desktop in abonnementsvorm aan te bieden. Met een Virtual Desktop wordt bedoeld, een ICT omgeving met alle applicaties die een administratiekantoor nodig heeft voor haar dagelijkse werkzaamheden maar dan vanuit een klasse A gecertificeerd datacenter. Dit betekent voor leden van deze beroepsorganisatie een vaste prijs, per maand, per gebruiker. De desktop bevat financile-, rapportage-, urenregistratie- en aangifte software.

Michel Hamer, manager externe betrekkingen van NOAB, zegt: "Uitkomst is geen ASP organisatie maar een SaaS leverancier. Hiermee voorzien zij in de behoefte van administratiekantoren die een vast uitgavepatroon wensen voor hun automatiseringsomgeving. Wij verwachten een goede samenwerking om het totale softwareaanbod af te stemmen op de behoefte van onze leden."

Rob Engler commercieel directeur bij Uitkomst zegt: "Met deze overeenkomst hebben alle leden de mogelijkheid om de zorg voor ICT uit handen te geven. Geen beslommeringen meer over back-ups, updates, patches, etc. Alle tools gebundeld tegen een vaste prijs, per gebruiker, per maand. Ook onze intentie is om de Virtual Desktop volledig af te stemmen op de behoefte van de administratiekantoren. Daarom volgen wij de ontwikkelingen binnen de accountancy branche op de voet en verwachten dat diverse software ontwikkelaars van financile applicaties het concept zullen volgen."

Binnenkort is meer informatie over de NOAB-regeling te vinden op de sites van Uitkomst en NOAB: http://www.uitkomst.nl en http://www.noab.nl.

Deel: ' SaaS Virtual Desktop voor NOAB administratiekantoren '
Lees ook