Moving Learning 2009 nu onder de vlag van BVLT


'S-HERTOGENBOSCH, 20091019 -- Nog breder van opzet dan vorige keren is het congres Moving Learning 2009 op 19 november 2009 in Figi in Zeist gericht op alle facetten en ontwikkelingen op het gebied van leren, opleiden en ondersteuning op de werkplek. Werden de eerste drie Moving Learning congressen in 2005, 2006 en 2007 met succes georganiseerd door LearningGuide Solutions, dit jaar is de organisatie in handen van de BVLT; de Branchevereniging voor E-Learning Technologie. Hiermee wordt gelijktijdig het toenemend belang van de vele vormen van e-learning in Nederland onderstreept.

LearningGuide Solutions is dit jaar als hoofdsponsor vertegenwoordigd op het congres, dat vooral bedoeld is voor management op alle terreinen van personeelsbeleid en beheer, opleidingsfunctionarissen, directies en management van opleidings- en onderwijsorganisaties die genteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen en 'best practices' op het gebied van e-learning en innovaties in leren en ontwikkelen van mensen door leertechnologie, waaronder ook EPSS (Elektronische Performance Support Systemen).

Tijdens Moving Learning 2009 wordt veel aandacht en ruimte gegeven aan de deelnemers zelf om eigen ideen en opvattingen naar voren te brengen en te delen met alle congresgangers. Voor alle deelnemers aan het congres bestaat de mogelijkheid in korte (`matchmaking') sessies en kleine groepjes van 10 personen maximaal 30 minuten met verschillende experts op hun vakgebied van gedachten te wisselen. LearningGuide Solutions' Bob Mosher, dagvoorzitter en spreker tijdens twee eerdere edities van het congres, zal als gastheer optreden tijdens een aantal van deze `matchmaking' sessies. Kijk voor meer informatie op www.learningguide.nl


Deel: ' Moving Learning 2009 nu onder de vlag van BVLT '
Lees ook