SoftLayer® CTO Skarda spreekt op Internet World

Evenement is eerste vakbeurs die het bedrijf in het Verenigd Koninkrijk sponsort

DALLAS--(BUSINESS WIRE)-- 20110510 --

SoftLayer Technologies®, de leider op het gebied van innovatie in Cloud & Dedicated hosting, maakte vandaag bekend dat het zal exposeren op de Internet World, Verenigd Koninkrijk, van 10-12 mei 2011, en deze beurs zal sponsoren.

Duke Skarda, SoftLayer Chief Technology Officer, zal een themapresentatie geven tijdens de bijeenkomst op 10 mei 2011 om 15:00 uur, waarbij hij de unieke standpunten van SoftLayer op het gebied van cloud-computing en on-demand hosting zal bespreken. Ook zal hij de nadruk leggen op de werkelijk geïntegreerde mogelijkheden van het bedrijf.

“Ik voel me vereerd dit jaar op Internet World te mogen spreken,” aldus dhr. Skarda. “Dit is het eerste evenement dat wij in het Verenigd Koninkrijk zullen sponsoren. We hebben een geweldig verhaal te vertellen over de kracht van de innovatie en automatisering van SoftLayer en ik ben verheugd om de eerste persoon te mogen zijn die dit in grote lijnen persoonlijk met deze markt kan delen.”

Internet World het belangrijkste evenement van Europa voor online bedrijven en ondernemingen die gebruikmaken van digitale marketing. De jaarlijkse show zal dit jaar naar verwachting ongeveer 12.000 bezoekers en 300 standhouders aantrekken, waarmee het één van de grootste gebeurtenissen binnen de industrie is.

Over SoftLayer Technologies

SoftLayer is de innovatieleider op het gebied van on-demand Web-hosting en datacentra services. Softlayer, het grootste hostingbedrijf ter wereld, laat haar klanten toepassingsgerichte, cloud- of naadloos geïntegreerde computeromgevingen creëren, gebruikmakend van de datacentrumfaciliteiten van wereldklasse die het bedrijf bezit in Dallas, Houston, San Jose, Seattle en Washington D.C., en van de landelijke inbelpunten van het netwerk. SoftLayer integreert en automatiseert alle elementen van haar platform en biedt ondernemingen van elke omvang volledige controle, veiligheid, schaalbaarheid en gemakkelijk beheer via een toonaangevend klantenportaal en Open API. Bezoek voor meer informatie de website www.softlayer.com of bel +1 866.398.7638.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
SoftLayer Technologies
Mark Quigley, +1-214-442-1842
Director, Corporate Communications

mquigley@softlayer.com

Deel: ' SoftLayer CTO Skarda spreekt op Internet World '


Lees ook