Crisis geen vat op uitbreidingen School voor Zelfvertrouwen


School start met acht vestigingen

ROTTERDAM, 20090119 -- Op 26 januari opent de School voor Zelfvertrouwen(SVZ) haar deuren in Rotterdam en begin februari eveneens in Alkmaar, Utrecht, Goes, Gouda, Middelburg, Amsterdam en Amersfoort. Volgens de Rob Vellekoop, een van de trainers en oprichter, bewijst de financiele crisis dat er een enorme behoefte bestaat aan meer zelfvertrouwen. Want met meer zelfvertrouwen zouden mensen mensen niet zo angstig zijn geworden en elkaar geen crisis hebben kunnen aanpraten. Wie in zichzelf gelooft schiet niet in paniek als zijn buurman zijn huis niet meer kan afbetalen.

Ieder die meer op zichzelf wil leren vertrouwen in plaats van op het oordeel van een ander kan terecht bij de school voor zelfvertrouwen.

SVZ verzorgt een- en meerdaagse trainingen in zelfvertrouwen. Tijdens deze workshops wordt de deelnemer getraind in het leren herkennen van zijn eigen belemmeringen en het overwinnen van zijn negatieve emoties. Hierdoor zal hij een positievere kijk op zichzelf kunnen krijgen. De methode die gebruikt wordt is nieuw en revolutionair: geen stappenplannen, maar stil leren staan bij de negatieve emoties en deze leren bestrijden.

De trainingen zijn bedoeld voor iedereen met een haperend zelfvertrouwen en dat betekent dat bijna iedereen hiervoor in aanmerking komt. Denk aan: politici, werklozen, (top)sporters, ouders, bankiers, coaches. Rob Vellekoop: als je kijkt naar de manier waarop mensen reageren op de financiele crisis dan hebben wij nog bergen werk te verzetten.

Meer info: www.schoolvoorzelfvertrouwen.nl


Deel: ' Crisis geen vat op uitbreidingen School voor Zelfvertrouwen '
Lees ook