KINOP Kasteel bij laatste drie voor kinderdagverblijf van het jaar


NIJMEGEN, 20100217 -- KINOP Kasteel, het kinderdagverblijf van KINOP Bureau voor kinderopvang, is genomineerd door het vakblad Kinderopvang als kinderdagverblijf van het jaar. Samen met twee andere kindcentra strijdt KINOP Kasteel om de trofee die op 27 mei tijdens het jaarcongres van het vakblad Kinderopvang in Ede wordt uitgereikt.

De jury onder leiding van de hoofdredacteur van het vakblad bestaat uit werkgevers in de kinderopvang, werknemers (vakbond), ouders (BoinK), pedagogenplatform, adviesbureau met expertise op gebied van kwaliteit van kinderopvang en een vertegenwoordiger uit het werkveld (directeur of kwaliteitsmanager van een kinderdagverblijf). Deze deskundigen scharen KINOP Kasteel bij de beste drie voorgedragen Nederlandse kindcentra.
KINOP Kasteel timmert sinds 2002 aan de weg in de Nijmeegse wijk Hatert. Het kinderdagverblijf heeft een sleutelpositie in de wijk en kenmerkt zich door een warme, huiselijke en betrokken manier van kinderopvang. Geheel in de stijl en passend in de missie van KINOP. Ieder kind telt, ook in Hatert. Kasteel daagt de kinderen uit actief aan de slag te gaan door spelenderwijs te leren en zo goed beslagen op de basisschool te verschijnen. Zonder achterstand. Daar staan we voor en gaan we voor. Wij gaan door waar andere kinderdagverblijven stoppen. Helaas maakt ons dat uniek, maar we willen wel onderscheidend zijn en inspireren.

Wij zijn hartstikke trots op `onze' kinderen, de ouders/verzorgers en natuurlijk op ons team van medewerkers! Proficiat allemaal.


Deel: ' KINOP Kasteel bij laatste drie voor kinderdagverblijf van het jaar '
Lees ook