Update software AG dringt door tot top vijf Europese CRM markt

AMSTERDAM, 20060105 -- Gartner Research heeft haar onderzoek naar de Europese CRM markt over 2004 afgerond. Uit dit onderzoek is gebleken dat de omzet van nieuwe licenties is gegroeid. Hierbij is opmerkelijk dat er naast de grote bekende aanbieders, zoals SAP, Siebel en Oracle een aantal Europese spelers een sterke groei doormaken. update software AG is een van deze aanbieders.Onderzoek Europese CRM markt


In 2004 maakte de Europese CRM weer een positieve groei door. De omzet van nieuwe licenties groeide met 0,8 procent. Een jaar daarvoor daalde deze omzet nog met 2,5 procent. Gartner merkt op dat er naast de grote bekende aanbieders een aantal Europese aanbieders zijn die erg sterk groeien. Een van deze aanbieders is update software AG. In Europa maakte zij een groei door van ruim 25% (omzet nieuwe licenties) en vergrootte haar marktaandeel aanzienlijk. Dit was goed voor een Europese 6de plaats. In Duitsland eindigt zij op de 3de en in Nederland op de 5de plaats.


Over update software AG


update software AG werd in 1988 in Wenen opgericht en is met meer dan 140 medewerkers en een omzet van ruim 18 miljoen euro een van de leidende Europese aanbieders van Customer Relationship Management oplossingen (CRM). update software AG is aan de Duitse Beurs in Frankfurt am Main genoteerd. De Nederlandse vestiging bevindt zich in Amsterdam.
De producten van update worden bij meer dan 1.200 ondernemingen met in totaal meer dan 81.000 gebruikers toegepast. In de Benelux zijn onder andere NVM, Meeùs, Vopak Oil, Rockwool, 3M, Jones Lang LaSalle en BAM klanten van update software. Voor meer informatie zie www.update.com.

Deel: ' Update software AG dringt door tot top vijf Europese CRM markt '
Lees ook