Boekje over de kansen en valkuilen van ICT in de logistieke sector


HOUTEN, 20151019 -- Het ICT informatiecentrum publiceert een nieuwe uitgave: ICT in de logistieke sector. Het boekje beschrijft de huidige stand van zaken en biedt actueel inzicht in de ICT keuzes waar de transport- en logistieke sector de komende jaren mee te maken krijgt. Het is in gedrukte vorm of als e-book gratis beschikbaar op ICTboekensite.nl, het boekenoverzicht van het ICT informatiecentrum.

Over de inhoud
Zoals transport en logistiek zijn verweven in onze samenleving, zo zijn talloze ICT toepassingen dat inmiddels binnen de transport- en logistieke sector. De ontwikkelingen daarin gaan momenteel hard. E-commerce en de steeds kortere levertijden die webwinkels hun klanten willen beloven, hebben hierop grote invloed. Maar ook andere ontwikkelingen maken het gebruik van moderne ICT oplossingen nodig. Het boekje 'ICT in de logistieke sector' geeft een overzicht van die ontwikkelingen. Niet alleen de kansen komen aan de orde, ook de valkuilen worden benoemd. De uitgave is gericht op beslissers en ICT verantwoordelijken bij logistieke bedrijven en is tot stand gekomen in samenwerking met ING sectormanagement transport & logistiek.

ICT informatiecentrum
Het onafhankelijke ICT informatiecentrum publiceert sinds 2001 boeken, websites, whitepapers, checklists, gidsen en andere media rondom de toepassing en keuze van bedrijfssoftware en andere zakelijke ICT oplossingen. Jaarlijks maken meer dan 200.000 (mee)beslissers gebruik van deze media bij het opzetten en uitvoeren van hun ICT projecten. Het ICT informatiecentrum is volledig zelfstandig, levert geen ICT producten of diensten en heeft daarom geen enkel belang bij de keuze van ICT oplossingen of leveranciers daarvan.  


Deel: ' Boekje over de kansen en valkuilen van ICT in de logistieke sector '
Lees ook