Nieuwe oplossing voorselectie Cubiks Hire gelanceerd


Met Cubiks Hire snel, eenvoudig en doelgericht filteren in de voorselectie
• Cubiks Hire versnelt de voorselectie; beoordeel snel gedrag, capaciteiten en geschiktheid.
• Door online assessments te combineren, kan Cubiks Hire automatisch tot 75% van de sollicitanten uitfilteren.
• Met aanpasbare modules kunnen werkgevers hun employer brand uitdragen en kandidaten een inkijkje geven in de functie.
• Ontwikkeld door de specialisten van Cubiks om wetenschappelijk verantwoorde, objectieve beslissingen te nemen.


UTRECHT, 20160411 -- Cubiks, de wereldwijde specialist op het gebied van talent assessment, heeft donderdag 7 april de lancering van Cubiks Hire aangekondigd. Deze gloednieuwe oplossing vereenvoudigt de voorselectie; inspirerende online assessments waarmee snel de meest geschikte kandidaten voor een bepaalde rol worden geïdentificeerd.

Vandaag de dag staan Werkgevers voor de uitdaging om het beste talent aan te trekken en te identificeren te midden van grote aantallen potentiële sollicitanten. Historisch gezien is dit altijd een complex en arbeidsintensief proces geweest. De R&D-afdeling van Cubiks heeft Cubiks Hire ontworpen om het screenen van sollicitanten te stroomlijnen en tegelijkertijd een geweldige ervaring voor de kandidaat te creëren.

Met Cubiks Hire kunnen recruiters vertrouwen op een wetenschappelijke benadering. Omdat Cubiks Hire data gedreven is, filtert het automatisch de toptalenten uit binnen het selectieproces. Dit betekent dat de wervingstijd tot wel 50% verkort kan worden, waardoor recruiters meer tijd kunnen besteden aan de sollicitanten die ze echt graag willen spreken

Jouko van Aggelen, Partner en Country Manager Cubiks Nederland:

“We zijn trots om deze spannende nieuwe oplossing te introduceren, gestoeld op ons toonaangevende en marktleidende portfolio van talent management instrumenten en diensten. Vandaag de dag hebben werkgevers ongecompliceerde, kostenefficiënte oplossingen nodig om HR-uitdagingen het hoofd te bieden. Cubiks Hire doet precies dit; het stelt recruiters in staat de voorselectie op een eenvoudige, efficiënte manier te beheren, terwijl kandidaten in het proces betrokken raken bij de organisatie.

Cubiks staat bekend om haar uitmuntende generieke en op maat gemaakte oplossingen op het gebied van talent management. In Cubiks Hire komt het beste van deze twee werelden samen middels een reeks modules die werkgevers in staat stelt relevante informatie over de sollicitant te verzamelen, zoals (voorkeurs)gedrag, drijfveren, motivatie en capaciteiten. Daarnaast kan Cubiks Hire de employer branding en aangepaste content integreren om zo de bedrijfscultuur te benadrukken en sollicitanten een voorproefje van de functie te geven.

Voor meer informatie over Cubiks Hire, kunt u terecht op www.cubiks.nl of stuur een e-mail naar netherlands@cubiks.com


Deel: ' Nieuwe oplossing voorselectie Cubiks Hire gelanceerd '
Lees ook