Vernieuwde integratie Outlook email en agenda in Archie CRM


PURMEREND, 20140829 -- Wat is CRM software zonder een tot in de puntjes verzorgde integratie met Outlook? In de nieuwe versie van Archie CRM zijn zowel de email als agenda integratie volledig vernieuwd waardoor het nog eenvoudiger wordt om emails op te slaan, een professionele emailing te versturen of de agenda bij te houden.

Outlook integratie
Alles wat er in Outlook binnenkomt aan mail kan direct gekoppeld worden aan de juiste relatie, contactpersoon of project. Nieuwe contactpersonen kunnen in Archie CRM toegevoegd worden vanuit Outlook en er kunnen meerdere contactpersonen of relaties gekoppeld worden aan een email. Alle emails en attachments worden keurig opgeslagen achter de relatie zodat de tijd nu echt voorbij is dat er met een grote verzameling mapjes in Outlook gewerkt wordt.

Voor een professionele emailing hoeft de hand ook niet meer omgedraaid te worden omdat specifieke Archie CRM variabelen in Outlook beschikbaar zijn. Het opmaken en versturen van de emails wordt hierdoor een stuk aangenamer en efficiënter. Het tijdstip van verzending is in te stellen en de verstuurde mails worden achter de relatie opgeslagen.

De agenda in Outlook wordt volledig benut in combinatie met Archie CRM. Er zijn meerdere contactpersonen en/of relaties aan een afspraak te koppelen. Wordt er een agendaregel in Outlook aangemaakt dan is deze bij de relatie in Archie CRM weer terug te vinden. Dit geldt ook voor eventuele gespreksnotities die bij de afspraak in Outlook zijn ingevuld.

Hier zijn een aantal video’s te vinden die laten zien hoe de Outlook Email en Kalender integratie met Archie CRM in z’n werk gaat.

Wilt u een live demo klik dan hier of neem contact op met onze afdeling sales: 0299-411800


Deel: ' Vernieuwde integratie Outlook email en agenda in Archie CRM '
Lees ook