Infopact realiseert record met hoogste aantal nummerporteringen ooit


ROTTERDAM, 20100118 -- Infopact, zakelijk dienstverlener voor All-IP netwerken en diensten, is sinds jaren weer een partij die een wholesale Voice (C7) Interconnect heeft gerealiseerd met het traditionele telefonienetwerk van KPN. Het Infopact netwerk is daarmee rechtstreeks gekoppeld aan het netwerk van KPN en alle andere telecombedrijven met een traditioneel telefonienetwerk. De kwaliteit en stabiliteit van haar IP-Dialtone telefoniedienst zijn hiermee verder toegenomen.

Infopact is in het eerste kwartaal van 2009 begonnen met het migreren van het telefonieverkeer naar het nieuwe IP-Dialtone platform. "Het inrichten en automatiseren van nummerporteringsprocessen had wat meer voeten in aarde. Dat is inmiddels goed op orde. Achteraf bleek dat we met 154.000 porteringen op n dag in november een record hebben gevestigd. Onze technische stabiliteit, controle over processen en dus dienstverlening aan onze klanten staan met deze stap duidelijk op een hoger niveau", aldus Hans Tours, Director Business Development.

Begin van dit jaar verschenen er berichten dat bellen in Nederland duurder zou worden. Dit nieuws blijkt slechts gebaseerd op een persbericht van KPN waarin zij bekend heeft gemaakt haar telefonietarieven per 1 januari 2010 opnieuw te verhogen. In tegenstelling tot deze berichtgeving biedt Infopact met haar nieuwe platform juist nog scherpere tarieven. Prijs is dan ook een belangrijke trigger bij de overstap naar IP-telefonie. Organisaties die gebruik maken van IP-telefonie realiseren een gemiddelde besparing van 28 procent op hun gesprekskosten, zo blijkt uit recent onderzoek van MarketCap. De toepassing van Infopact's All-IP diensten leidt voor bedrijven bovendien tot lagere investeringen in de bijbehorende randapparatuur zoals telefoons en telefooncentrales.

Over Infopact
Infopact Network Solutions is leverancier van zakelijke All-IP communicatieoplossingen. De jonge, onafhankelijke en snelgroeiende organisatie levert maatwerk aan meer dan 10.000 zakelijke klanten. Infopact integreert spraak-, data- en internetdiensten in n netwerk. Zij maakt hierbij gebruik van alle beschikbare technologien, waaronder ADSL, SDSL, VDSL en glasvezel. Infopact is door Currence gecertificeerd voor pinnen over IP. Daarnaast is zij als eerste leverancier door NCP Certificatie gecertificeerd voor alarm over IP.

www.infopact.nl


Deel: ' Infopact realiseert record met hoogste aantal nummerporteringen ooit '
Lees ook