`Zorgarchitect' Peter Horsten benoemd tot zorgadviseur bij SPZN


Stichting Professionele Zorg Nederland

Tilburg, 20110208 -- De Raad van Bestuur van Stichting Professionele Zorg Nederland heeft vandaag besloten om de heer Peter Horsten te benoemen tot haar zorgadviseur. Niet alleen zal de heer Horsten de Stichting adviseren over trends en ontwikkelingen in de zorg, tevens is de Stichting met de komst van Peter Horsten beter in staat om haar clinten te adviseren bij complexe vraagstukken op het gebied van zorg en ICT.

Stichting Professionele Zorg Nederland is bijzonder verheugd dat de heer Horsten bereid is gevonden de Stichting te komen versterken. Drs. Martijn van Gurp, voorzitter Raad van Bestuur: "Met zijn inmiddels jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, zijn ambitieuze grensverleggende inzet en zijn persoonlijke en toegankelijke opstelling, sluit Peter Horsten perfect aan op de strategische koers die we met onze Stichting voor ogen hebben.

Steeds vaker worden wij benaderd door zorgbestuurders die op zoek zijn naar efficiency verbetering in hun organisatie. ICT-innovaties kunnen hier een bijdrage leveren, mits de eindgebruiker centraal gesteld wordt. De heer Horsten heeft juist op dit gebied zijn sporen verdiend, en kan zich als geen ander in deze vraagstukken inleven.

We zijn dan ook erg blij met de komst van Peter Horsten en zien uit naar een vruchtbare en plezierige samenwerking."

De heer Horsten begint zijn advieswerk met ingang van 15 februari aanstaande, en zal dit doen naast zijn werkzaamheden voor zijn bedrijf DAYCOM.

Over Stichting Professionele Zorg Nederland

SPZN adviseert over, ontwerpt, levert, implementeert en onderhoudt zinvolle en gebruiks-vriendelijke oplossingen in de zorg. De stichting heeft als doel de ontwikkeling van innovatie in de zorg te versnellen. SPZN biedt een logisch alternatief en zorgt ervoor dat de consument eindelijk weer iets te kiezen heeft. Altijd beter, anders of goedkoper.

Over Peter Horsten

Peter Horsten is sinds 2002 mede-oprichter/eigenaar van DayCom BV. Hij weet als geen ander hoe complex de vraagstukken binnen Zorg en ICT kunnen zijn. Dankzij zijn jarenlange kennis en ervaring, zijn zorg-opleidingen en zijn projecten voor grote zorgorganisaties is Peter Horsten een specialist op dit gebied. Hij werkte onder andere reeds voor de overheid, voor zorgbedrijven, een uitgeverij, diverse (zorg)organisaties en binnen particuliere zorginitiatieven.


Deel: ' `Zorgarchitect' Peter Horsten benoemd tot zorgadviseur bij SPZN '
Lees ook