BiZZdesign lanceert software tool LeanCoach


Gestructureerde aanpak vergroot succes Lean-projecten bij organisaties

ENSCHEDE, 20131003 -- BiZZdesign, internationaal bekend om haar software-oplossingen voor BPM en Enterprise Architectuur, heeft de nieuwe software tool BiZZdesign LeanCoach gelanceerd – een gebruiksvriendelijke tool die organisaties en projectteams helpt om Lean-projecten beter te structureren en succes te vergroten.

De meeste Lean-projecten worden gestart met de beste intenties. Gaandeweg, blijkt het echter moeilijk om de echte problemen te detecteren, de juiste stappen te bepalen en de meest geschikte Lean-technieken te selecteren. Documentatie wordt vaak niet goed beheerd, wat hergebruik in volgende fasen lastig maakt. Dit alles leidt tot tegenvallend resultaat en demotivatie bij betrokken teams.  

Met de software tool LeanCoach komt BiZZdesign tegemoet aan de verbeterwensen van organisaties en worden projectteams succesvol ondersteund bij het structureren en begeleiden van Lean-projecten, met behulp van de juiste technieken, De gestructureerde aanpak helpt om de verschillende fasen te begrijpen, de juiste technieken in de juiste fase in te zetten, documentatie centraal op te slaan voor hergebruik en om projectinformatie en behaalde resultaten effectief te communiceren. Deze aanpak leidt niet alleen tot gemotiveerde teamleden, het leidt ook tot betere beslissingen en direct zichtbaar resultaat.

Belangrijkste kenmerken BiZZdesign LeanCoach:
  • Lean work cycle – inclusief DMAIC.
  • Workshop support.
  • Gebruik van meerdere Lean-technieken (o.a. Vissengraat, Value Stream Mapping, Waste scan etc.).
  • Centrale opslag projectinformatie.
  • Oorzaakanalyse.
  • Aantrekkelijke visuals voor beter begrip en motivatie.
  • Direct inzicht in voortgang van Lean-projecten.
  • Ondersteunt gebruik van desktop, laptop, tablet en smart board.
  • Tutorials, tips en best practices beschikbaar.
  • Aantrekkelijk geprijsd.

Voor meer informatie over BiZZdesign LeanCoach: www.bizzdesign.nl/leanOver BiZZdesign
BiZZdesign biedt complete en integrale oplossingen voor het ontwerpen en verbeteren van organisaties: effectief, bewezen en resultaatgericht. Met als primair doel: business agility. De geïntegreerde oplossingen van BiZZdesign bestaan uit gebruiksvriendelijke tools, best practice modellen en methoden, consultancy en opleidingen voor o.a. Enterprise Architectuur Management, Business Process Management, Decision Modeling en Lean. BiZZdesign is een innovatieve en toonaangevende kennisorganisatie. Aansluiting op internationale standaarden, zoals TOGAF®, ArchiMate® en BPMN™, is een belangrijk speerpunt. BiZZdesign is nauw verbonden met onderzoeksinstellingen en universiteiten en levert een actieve bijdrage aan innovatie. Wereldwijd maken bedrijven en instellingen gebruik van de oplossingen van BiZZdesign. Meer informatie over BiZZdesign kunt u vinden op: www.bizzdesign.nl


Deel: ' BiZZdesign lanceert software tool LeanCoach '
Lees ook