Softbrick komt met nieuwe webversie “Softbrick Online”


Softbrick BV, de Workforce Software specialist uit Geldermalsen, introduceert een vernieuwde GUI voor meer gebruikersgemak en flexibiliteit bij online plannen.

GELDERMALSEN, 20131205 -- Softbrick lanceert vandaag officieel de nieuwe softwareversie ‘Softbrick Online’. De belangrijkste verandering van deze webversie is de vernieuwde GUI (Graphical User Interface) waardoor de software deels een nieuw uiterlijk heeft gekregen. Met de nieuwe webversie wordt online werken met Softbrick personeelsplanning nog sneller en gebruikersvriendelijker.

Uitrol bij SaaS-klanten
Vorige maand werd Softbrick Online al geïntroduceerd binnen de User Group en tijdens de Demodag die Softbrick organiseerde. Klanten kijken uit om de nieuwe versie in gebruik te nemen en zien een combinatie met Mobile Workforce of SaaS (Software as a Service), als efficiëntieslag voor hun organisatie. Op korte termijn worden de eerste klanten - de klanten die Softbrick als SaaS-omgeving gebruiken - overgezet op de nieuwste versie ‘Softbrick Online’.

Mobile Workforce
Met de Employee Self-Service oplossing die Softbrick aanbiedt, kunnen organisaties online werken nog verder flexibiliseren en optimaliseren. Medewerkers kunnen nu al via ieder device (smartphone, tablet of pc) op ieder moment hun uren en roosters inzien en verlof aanvragen. De komende maanden zal Softbrick het aanbod ‘Mobile Workforce’ nog verder gaan uitbreiden.

Top 50 succes voor Softbrick
Onlangs werd bekend gemaakt dat Softbrick een finaleplaats heeft bereikt in de Main Top 50; de lijst met de 50 meest succesvolle softwarebedrijven van 2013. Peter Masselink, Algemeen Directeur Softbrick BV: “Uiteraard zijn we erg trots op deze prestatie. Hier hebben we samen hard voor gewerkt. Maar zonder onze klanten en partners was het ons nooit gelukt! In 2014 gaan we ons wederom sterk maken om bij deze top te blijven. Met de projecten en ontwikkelingen die in de planning staan, gaat dat vast en zeker lukken.”

Over Softbrick BV
Softbrick is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van Workforce Management software. Softbrick levert flexibele en stabiele software voor personeelsplanning, budgetteren & normeren, urenregistratie, verlofregistratie en toegangscontrole. Met meer dan 200.000 gebruikers wereldwijd, heeft Softbrick haar sporen verdiend in de retail, logistiek, industrie en dienstverlenende sector. De branchespecifieke kennis die Softbrick door de jaren heen heeft opgebouwd, is direct doorvertaald naar de software producten. Daarom zorgt Softbrick voor een merkbare verbetering van uw bedrijfsprocessen.

Bekijk ook:
Promofilm Softbrick Online
Softbrick website


Deel: ' Softbrick komt met nieuwe webversie “Softbrick Online” '
Lees ook