Sprekers bekend voor hét Limburgs ICT-event: Innovatie Y


MAASTRICHT, 20120214 -- Ngi regio Limburg organiseert op dinsdag 27 maart 2012 de 2e editie van ‘Hét Limburgs ICT-event’ in Kasteel Vaeshartelt. Het centrale thema voor deze editie is ‘Innovatie Y’ en gaat in op de rol van ICT als aanjager voor innovatie. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar technologische ontwikkelingen, maar ook naar de rol die een nieuwe generatie medewerkers hierin speelt.

Patrick Mans, International IT Director bij Medtronic, zal tijdens zijn keynote ingaan op innovatie bij Medtronic. Medtronic zet zich in om mensen met chronische aandoeningen een volwaardiger leven te bieden. Patrick zal toelichten hoe ICT bijdraagt aan het vervullen van deze missie. 

Tweede keynote spreker is Marco Gianotten, Managing Director van Giarte en oprichter van DigitalBoardRoom. Hij legt de stelling ‘Wie wil er nu geen IT-er zijn? Van vakman naar innovator’ aan ons voor. Het wordt volgens hem de komende jaren echt leuk om een IT-er te zijn!

Drs. Philip De Wulf van het Leefritme Kenniscentrum zal o.a. de drijfveren voor ICT gebruik en innovatie-verwachtingen bij consumenten verduidelijken. Tevens heeft hij het over consumerization van ICT op de werkvloer en de effecten van ICT-innovatie op het leefritme van het individu en de samenleving.

Ook de overige sprekers en het uitgewerkte dagprogramma zijn bekend. Voor de biografieën van alle sprekers inclusief een korte toelichting op hun presentaties verwijzen wij graag naar www.innovatie-y.nu. Ook voor aanvullende event-informatie en voor aanmelden kunt u terecht op onze site.

Vorig jaar werden maar liefst 260 bezoekers getrakteerd op interessante en boeiende presentaties. Een traditie die ook dit jaar zal worden voortgezet. Naast dit inhoudelijk deel van het programma biedt ‘Hét Limburgs ICT-event’ ook een bedrijvenmarkt: een mooie gelegenheid om zowel sociaal als zakelijk eens goed bij te praten.


Deel: ' Sprekers bekend voor hét Limburgs ICT-event Innovatie Y '
Lees ook