Workshops "Administratieve Organisatie" bij DDi Document Software


HOOFDDORP, 20120515 -- Op woensdag 20 en 27 juni 2012 organiseert DDi Document Software een nieuwe serie workshops. Na drie succesvolle workshops over “Digitale Postkamer”, welke DDi Document Software in april organiseerde, is ditmaal gekozen voor het thema “Administratieve Organisatie: van papier naar digitaal”.

Tijdens de workshops laat de softwareleverancier uit Hoofddorp geïnteresseerde bedrijven enkele mogelijkheden zien om snel een optimalisatieslag te maken binnen hun organisatie. Zo wordt er aandacht besteed aan de automatische verwerking van inkoopfacturen, de optimalisatie van het inkoopproces en de automatisering van document uitstroom. De productdemonstraties zullen de bezoekers een helder beeld geven van de diverse mogelijkheden die organisaties hebben om hun bedrijfsprocessen optimaal in te richten. 

Deze workshops zijn bedoeld voor financieel verantwoordelijken, controllers en HEAD’s binnen organisaties die hun inkomende factuurstroom verder willen optimaliseren. Een groot aantal bedrijven en instellingen besteedt nog veel tijd aan de fysieke afhandeling en interne bezorging van hun inkoopfacturen. De workshop “Administratieve Organisatie: van papier naar digitaal" toont hoe kostbare en arbeidsintensieve processen binnen organisaties geautomatiseerd kunnen worden en zo eenheid, eenduidigheid en structuur kunnen aanbrengen.

Deelname aan de workshops van 20 en 27 juni 2012 is geheel kosteloos. De workshops vinden plaats op het hoofdkantoor van DDi in Hoofddorp. Aanmelden kan telefonisch (088-5672030) of per mail (marketing@ddi.nl).

* Door het beperkt aantal beschikbare plaatsen worden maximaal 3 medewerkers per bedrijf toegelaten.


Over DDi Document Software
DDi is een specialist op het gebied van Document Software. Met onze oplossingen helpen we organisaties “van Papier naar Digitaal”. Als puur Nederlands softwarehuis hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van het elektronisch vastleggen en be- en verwerkbaar maken van informatiestromen. Onze focus ligt hierbij op de creatie en/of realisatie van elektronisch archief, elektronisch dossier, automatische formulierverwerking, factuurautomatisering en purchase-to-pay.


Deel: ' Workshops "Administratieve Organisatie" bij DDi Document Software '
Lees ook