Focus op verdere groei met nieuw directielid Softbrick BV


GELDERMALSEN, 20140708 -- Met ingang van 1 juli j.l. is Marcel der Weduwen benoemd tot Adjunct-Directeur van Softbrick BV. De ontwikkelaar en leverancier van Workforce Management software uit Geldermalsen, heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Als Adjunct-Directeur gaat Marcel der Weduwen de dagelijkse leiding binnen de organisatie op zich nemen om de groeiambities van de organisatie vorm en inhoud te geven.

“Samen werken aan verdere groei”
De carrière van Marcel der Weduwen binnen de ICT-branche begon in 1987, waarna hij jarenlang heeft gewerkt binnen internationale functies op management en directieniveau bij grote technologiebedrijven. Tot voor kort was Marcel verantwoordelijk als Territory Director Benelux voor Honeywell Scanning & Mobility. Hoe de ‘klik’ met Softbrick is ontstaan vertelt hij in een kort interview.

“Vanaf de eerste kennismaking was ik enthousiast over de toegevoegde waarde oplossing die Softbrick levert en de mogelijkheden hiervan nu en in de toekomst. Iedereen ziet hoe snel de marktomstandigheden veranderen voor o.a. retailers en productiebedrijven. De noodzaak voor organisaties om hun grootste kostenpost - personeel - zo efficiënt en effectief mogelijk te managen is dan ook evident. Mij was al snel duidelijk dat Softbrick de meest toonaangevende speler is op het gebied van Workforce Management software in de Benelux en hun indrukwekkende referentielijst is daarvan het beste bewijs. Deze sterke marktpositie, het solide product en de mooie resultaten vormen een uitstekende basis om verder te bouwen. Ik ben dan ook erg enthousiast om onderdeel te zijn van Softbrick en samen met het team te werken aan de verdere groei van de resultaten in de Benelux en daarbuiten.” aldus Marcel. 

“Bij ambities horen de juiste mensen”
Samen met Peter Masselink – Directeur-Eigenaar van Softbrick – zal Marcel der Weduwen de groeistrategie die Softbrick de komende jaren voor ogen heeft, verder vertalen naar de mensen en middelen die daarvoor nodig zijn. Peter Masselink: “Bij ambitieuze groei, horen de juiste mensen. Marcel is een ambitieuze directeur met een bewezen ‘track record’ en bovendien een heel prettig persoon om mee samen te werken. Ik ben ervan overtuigd dat Marcel een belangrijke bijdrage zal leveren om de groeiambities van Softbrick te realiseren”.

Over Softbrick BV
Softbrick ontwikkelt en levert al ruim twintig jaar Workforce Management software, met oplossingen voor personeelsplanning, tijdregistratie en toegangscontrole. Organisaties kunnen bij Softbrick terecht voor één totaaloplossing in Workforce Management die concernbreed en internationaal kan worden ingezet. De branchespecifieke kennis die Softbrick door de jaren heen heeft opgebouwd, is direct doorvertaald naar de producten en oplossingen. Softbrick bediend met name grotere internationale organisaties waaronder Action, Akzo Nobel, ASML, BAS Group, De Mandemakers Groep, Etos, KPN, Unilever en VDL ETG. Voor meer informatie over Softbrick ga naar www.softbrick.nl.


EINDE PERSBERICHT


//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Bron: Softbrick BV


Deel: ' Focus op verdere groei met nieuw directielid Softbrick BV '
Lees ook