‘Gone in 90 seconds’? it's just a movie


Papieren formulierstroom razendsnel weggewerkt!

Hoofddorp, 20120920 -- DDi Document Software, specialist in het omzetten van papieren documentstromen naar bruikbare digitale informatie, presenteert in een korte animatie hoe je de stap kunt maken ‘van Papier naar Digitaal’. Zo merkt DDi ‘Voor veel bedrijven is deze stap nog altijd een brug te ver, simpelweg, omdat ze nooit goed is verteld hoe het werkt, wat je ermee kunt besparen en hoeveel makkelijker het voor de medewerkers is. Daar hebben wij op ingespeeld met deze animatie.’ Papieren formulieren: Gone in 90 seconds?

Formulieren zijn er in allerlei vormen, uitvoeringen en maten. Maar het gaat niet om die formulieren. Het gaat om de informatie die erop staat. Formulieren op papier, nog steeds het merendeel van alle binnenkomende vragenlijsten, nodigen niet bepaald uit om ze te gaan verwerken. Dat kost veel tijd, moeite, energie en dus veel geld. Dat kan anders als je de juiste middelen inzet. En als je wordt uitgelegd hoe je dat doet! DDi Document Software heeft daarom een kort en bondig animatiefilmpje gemaakt, waarin direct duidelijk wordt hoeveel geld er dagelijks wordt verspild met het verwerken van papieren documenten.

Het scannen van documenten en herkennen van de informatie die erop staat, van eenvoudige tekst tot alle denkbare vormen van barcodes, kent voor de specialist uit Hoofddorp namelijk geen geheimen. ‘Deze geavanceerde software is in staat om alle informatie direct vanaf het document te herkennen, te verwerken en in geschikt formaat aan te leveren aan de applicatie van de klant. Dat kan een digitaal archief zijn, een financiële applicatie of wat dan ook. Voor alle gangbare toepassingen heeft DDi Document software koppelingen ontwikkeld, zodat er voor de klant na het scannen geen omkijken meer naar is.’; aldus Thom Menssink van DDi.

En dat is precies wat in het demonstratiefilmpje van 90 seconden stap voor stap wordt uitgelegd!

Kijk voor de animatie op https://ddi.nl/oplossingen/formulierverwerking/

 Over DDi Document SoftwareDDi is een specialist op het gebied van Document Software. Met onze oplossingen helpen we organisaties “van Papier naar Digitaal”. Als puur Nederlands softwarehuis hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van het elektronisch vastleggen en be- en verwerkbaar maken van informatiestromen. Onze focus ligt hierbij op de creatie en/of realisatie van elektronisch archief, elektronisch dossier, automatische formulierverwerking, factuurautomatisering en purchase-to-pay.


Deel: ' ‘Gone in 90 seconds’? it's just a movie '
Lees ook