Volledige ISO-Certificering voor Geodis Logistics Netherlands


ALMERE, ENSCHEDE, ROTTERDAM, VENLO, VENRAY, 20120801 -- Onlangs ontving Geodis Logistics, voor al haar 8 Nederlandse locaties inclusief het hoofdkantoor, de volledige ISO-certificering van de certificerende instelling AFNOR. Het betreft de certificaten ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu) en OHSAS 18001 (Arbo en veiligheid). Daarnaast is aan de speciale Pharma & Healthcare locatie in Venlo het ISO 22000-certificaat (voedselveiligheid) toegekend.

Met deze bijzonder hoog aangeschreven certificeringen wordt objectief bevestigd dat de dienstverlening van Geodis Logistics zich kenmerkt door professionele procedures en processen en zich continu verbetert op de gebieden kwaliteit, milieu en arbeidsomstandigheden.

"Deze certificeringen zijn voor mij een bevestiging van de kwaliteit die wij voor onze klanten waarborgen en de prettige en veilige werkomgeving welke we onze medewerkers bieden", aldus een tevreden Willem Jan van Amersfoort, Managing Director van Geodis Logistics Netherlands B.V.

Ten behoeve van de dienstverlening voor de medische branche investeerde Geodis Logistics reeds in gloednieuwe schone en temperatuurgecontroleerde ruimtes binnen het warehouse in Venlo voor de verschillende temperatuurklassen. Daarnaast wordt het in eigen beheer ontwikkelde Warehouse Management Systeem en kwaliteitssysteem continu toegespitst op de laatste ontwikkelingen vanuit de pharmaceutische industrie en de GDP & GMP-regelgeving.

ISO
De Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) is een internationale organisatie die de wereldwijd geaccepteerde normen vaststelt. De organisatie is een samenwerkingsverband van nationale standaardisatie-organisaties in 156 landen. Het Nederlands Normalisatie-instituut (NEN) is het nationale orgaan dat de ISO-standaarden en Nederlandse uitgaven daarvan in beheer heeft en zorg draagt voor hun ontwikkeling.

Over Geodis
Geodis staat bekend om haar vermogen om wereldwijd, multimodaal, elke stap in de logistieke keten te beheersen en levert distributie, logistiek, weg-, lucht -en zeevracht, groepagevervoer, expresservice, freight-forwarding en reverse logistics. Met meer dan 30.000 werknemers in 120 landen, behoort Geodis tot de top acht van logistieke dienstverleners in de wereld.
Geodis Logistics, een logistieke dochter van de SNCF (Franse Spoorwegen), is een Europees leider op het gebied van transport en logistiek. Ze draagt bij aan het besparen van kosten, verbeteren van de service en internationalisering van organisaties door het ontwerpen van oplossingen en het op elkaar afstemmen van goederenstromen.
Het hoofdkantoor van Geodis Logistics is gevestigd in Capelle aan den IJssel en beschikt in de Benelux over 6400 klanten, 1000 medewerkers en 240.000m2 opslagruimte verspreid over 12 locaties in onder andere Almere, Amsterdam, Antwerpen, Enschede, Rotterdam, Venlo en Venray. Geodis Logistics biedt logistieke diensten aan een breed scala van klanten op het gebied van e-commerce, FMCG, Retail, High Tech en Pharma & Healthcare.
Meer informatie over Geodis Logistics vindt u op www.geodis.nl.


Deel: ' Volledige ISO-Certificering voor Geodis Logistics Netherlands '
Lees ook