Nieuw algemeen directeur Axess Liften B.V


BARNVELD, 20080401 -- Axess Liften B.V. heeft Mirjam Bontekoe (35) aangesteld als nieuw algemeen directeur.

Mirjam Bontekoe beschikt over een ruime bedrijfsexperience. Na haar Schoevers opleiding, haar management studie aan een universiteit in New York en twee jaar KLM , maakte zij 12 jaar geleden de overstap naar Axess Liften B.V. waar zij mede de basis wist te leggen voor het snel ontwikkelende liftenbedrijf.

In haar huidige functie is zij verantwoordelijk voor de resultaten van de Nederlandse (Barneveld) en Belgische (Antwerpen) vestigingen van Axess liften.

Over Axess Liften
Axess Liften B.V. is fabrikant van een compleet programma personenen goederenliften. Het bedrijf is gespecialiseerd in het op eenvoudige wijze plaatsen van liften in bestaande gebouwen. Zo is voor de meeste lifttypes een liftput en uitloop boven de schacht niet nodig en kan de schacht zelf worden meegeleverd. Het hoofdkantoor van Axess Liften staat in Barneveld, de productievestiging voor de goederen- en woonhuisliften is gevestigd in Lelystad. Verder heeft Axess filialen in Duitsland en Belgi. Meer informatie: Internet : www.axessliften.nl Email: info@axessliften.nl Telefoon 0342 426 000.


Deel: ' Nieuw algemeen directeur Axess Liften B.V '
Lees ook