Tasmania Handel-Maatschappij B.V. doet het licht uit


AMSTERDAM, 20161125 -- Wegens aanhoudende tegenvallende financiële resultaten en teruglopende omzetten binnen onze divisie Lichtbronnen zijn wij helaas genoodzaakt deze activiteiten per 31 december a.s. te beëindigen.

Gelukkig hebben wij in Heco-Frans Hamers B.V een betrouwbare partner gevonden die de activiteiten per 1 januari graag wil voortzetten. Heco bestaat al sinds 1900, is gevestigd aan de Lauriergracht 102 in Amsterdam en telefonisch te bereiken op nummer 020-6233196.

Henk Moelee, directeur bij Tasmania: “In onze zoektocht naar een goed alternatief stond voor ons centraal dat de service die u van ons gewend bent gecontinueerd kan worden. Een professioneel bedrijf die oog heeft voor de klant. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de firma Heco BV u deze service kan bieden. De synergie met het uitgebreide assortiment dat Heco voert kan daarnaast zelfs een meerwaarde zijn voor u als klant.”

Nick Smelt, directeur bij Heco: “Na onze jarenlange samenwerking bedanken wij Tasmania voor het in ons gestelde vertrouwen. Naast het voor u bekende verlichtingsprogramma hopen wij binnenkort u ook van dienst te kunnen zijn met ons uitgebreide aanbod in elektrotechnische materialen. Uiteraard kunt u van ons dezelfde klantgerichtheid en service verwachten die u van Tasmania gewend bent! Op korte termijn neemt een van onze vertegenwoordigers contact met u op om ons assortiment nader toe te lichten. Natuurlijk kunt u dat ook nu al bekijken op onze website www.heco-bv.nl."


Deel: ' Tasmania Handel-Maatschappij B.V. doet het licht uit '
Lees ook