BonGo Solar neemt SolarBird over


APELDOORN, 20140320 -- BonGo Solar, de leverancier van zonne-energiesystemen aan particulieren en bedrijven, neemt de activiteiten van SolarBird over. BonGo Solar is een sterk groeiende landelijke speler in de solarmarkt. De acquisitie van SolarBird heeft als doel om BonGo Solar haar invloed en marktaandeel te vergroten. SolarBird, sinds vele jaren actief, was niet in staat op een gezonde manier te overleven in de zwaar concurrerende solarmarkt.

Met deze aanwinst heeft BonGo Solar, naast de autonome groei, een grote stap gezet om haar ambitie te bewerkstelligen. Het overnamebedrag van de activa transactie is niet bekend gemaakt.

Om optimaal te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag naar producten en diensten, is begin 2013 besloten de organisatie verder te professionaliseren en te borgen met ISO-9001 certificering.

De BonGo organisatie is trots op het behaalde kwaliteitsbewijs voor hun klantgerichte werkwijze voor het leveren van duurzame energiesystemen, bestaande uit zonnepanelen, omvormers en gerelateerde producten.

Recentelijk is de samenwerking met Remeha beklonken. BonGo Solar gaat in samenwerking met Remeha zonneboilers aanbieden aan de particuliere markt, een versterking voor beide bedrijven.

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne-)boilers. Met ruim 400 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa zijn uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant.


Deel: ' BonGo Solar neemt SolarBird over '
Lees ook