Fieber neemt dienstverlening Darico ICT over


Zwaag, Amstelveen, Joure, 20170522 -- Zakelijke provider Fieber maakt vandaag bekend dat Fieber de ICT dienstverlening aan klanten van Darico ICT overneemt. Dit betreft onder meer internetverbindingen, telefoniediensten en werkplekbeheer. Darico ICT heeft besloten de dienstverlening te beëindigen daar ICT niet meer tot de kernactiviteiten van Darico behoort. Het bedrijf heeft Fieber gekozen tot meest geschikte bedrijf om haar ICT klanten te bedienen. Hiermee zijn deze klanten verzekerd van continuïteit en kan de dienstverlening worden geoptimaliseerd.

Logo FieberFieber is gespecialiseerd in het bedienen van MKB bedrijven met onder andere internet, telefonie en clouddiensten. Onder het motto ‘Grote oplossingen voor kleine ondernemingen’ helpt Fieber ondernemers met ICT advies op maat. Marc Visser, oprichter van Fieber: “We willen verrassen met gebruiksgemak, een top service en met de mogelijkheid om de diensten zonder IT kennis op een eenvoudige manier zelf te kunnen inrichten of aanpassen.”

Fieber timmert hard aan de weg. Vorig jaar werd het bedrijf nog genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50, de verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Met een omzetgroei van 562% behaalde Fieber de 17eplaats. Daarnaast stond Fieber in de Fab 30: the coolest Dutch Tech companies, won het bedrijf in januari de Voiceworks Ewan Award en werd Fieber opgenomen in de Sprout Challenger50.

Voor meer informatie over Fieber: neem contact op via 088 – 25 50 100 of stuur een bericht naar info@fieber.nl


Deel: ' Fieber neemt dienstverlening Darico ICT over '
Lees ook