Jaguar Blankespoor wordt Jager Auto Blankespoor


DEN HAAG, 20140822 -- Met het zetten van wat handtekeningen onder een contract gaat Jaguar Blankespoor per 1 oktober 2014 over in handen van de beursgenoteerde Stern Groep. Blankespoor is in 1907 opgericht door Jan Blankespoor, de overgrootvader van directeur Hanneke Raaphorst. Vanaf 1990 is Blankespoor exclusief dealer voor Jaguar.

“Voor onze relaties en het personeel zal er niet veel veranderen, er komt alleen een nieuw gezicht in het directiekantoor’’ aldus Hanneke. Zo nieuw is dat gezicht trouwens niet: voor veel klanten zal het een aangename verassing zijn dat Richard Jongejan die in het verleden jaren lang verkoper is geweest bij Blankespoor, de dagelijkse leiding gaat voeren.

Wat wel veranderd is de naam: Jaguar Blankespoor zal verder gaan onder de naam  Jager Auto Blankespoor.

Jager Auto, onderdeel van de Stern Groep, heeft in Noord-Holland ( in Heemskerk en Purmerend) al twee Jaguar en Land Rover dealerbedrijven. De overname van Jaguar Blankespoor in Den Haag past hier dan ook uitstekend bij.

Er komt dan ook geen verhuizing: Jager Auto Blankespoor blijft gevestigd op de prachtige locatie aan de Neckar 1 te Den Haag.

Voor alle klanten zal er ook niets veranderen: de service en het vakmanschap bij Jager Auto Blankespoor blijven als vanouds!


Deel: ' Jaguar Blankespoor wordt Jager Auto Blankespoor '
Lees ook