Overdracht meerderheidsbelang in New Sources Energy succesvol afgerond


NOORDWIJK, 20131209 -- New Sources Energy maakt bekend dat de buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders vandaag unaniem akkoord is gegaan met alle agendapunten, waarmee de verkoop van het 80,35% belang in New Sources Energy N.V. aan Nieuw Hollands Groen N.V. kon worden afgerond.

Tijdens de vergadering is goedkeuring verkregen door Nieuw Hollands Groen N.V. voor vrijstelling van de verplichting om een openbaar bod uit te brengen, als bedoeld in art. 5:70 van de Wet op het financieel toezicht (de Wft) op alle geplaatste en uitstaande aandelen in het kapitaal van de Vennootschap. Tevens stemde de vergadering in met de benoeming van nieuwe leden van de one tier Board van de onderneming. 

Na de vergadering heeft de levering van de aandelen aan Nieuw Hollands Groen N.V. per notariële akte plaatsgevonden waarmee de transactie succesvol is afgerond. De nieuwe Board van New Sources Energy, zoals benoemd tijdens de vergadering, bestaat per heden uit de heren F. Valkenburg (niet-uitvoerend bestuurder / Chairman) en H.F. Wieringa (uitvoerend bestuurder / CEO). 

 New Sources Energy zal in januari haar jaarcijfers over het boekjaar 2012/2013 bekend maken.

Zie het persbericht in pdf-formaat.


Deel: ' Overdracht meerderheidsbelang in New Sources Energy succesvol afgerond '
Lees ook