Blackhawk Network maakt bekend dat het U.S. Patent and Trademark Office ermee instemt om het patent van InComm nogmaals onder de loep te nemen

Blackhawk verdedigt zich tegen beschuldigingen van InComm – voert ter verdediging aan dat het patent '439 ongeldig, onuitvoerbaar en niet geschonden is.

PLEASANTON, Californië--(BUSINESS WIRE)-- 20100908 --

Blackhawk Network, een toonaangevende leverancier van prepaid producten en producten voor financiële betalingen voor consumenten enbedrijven, maakte vandaag bekend dat patent nummer 7.578.439 van InComm (e2Interactive) (het patent ‘439) opnieuw onder de loep wordt genomen door het Amerikaanse patentbureau, het United States Patent and Trademark Office (USPTO).

InComm heeft een zaak aangespannen bij de Amerikaanse arrondissementsrechtbank voor het westelijk district van Wisconsin waarin Blackhawk ervan wordt beschuldigd het patent ‘439 te schenden. Blackhawk ontkende deze beschuldiging en voerde ter verdediging en als vordering in reconventie aan dat het patent ‘439 ongeldig en onuitvoerbaar is. Tevens heeft Blackhawk op 28 juni 2010 het USPTO verzocht om het patent ‘439 nogmaals te onderzoeken, argumenterende dat de patentrechten van het patent ‘439 niet hadden mogen worden verleend en dat er substantiële nieuwe vragen naar voren zijn gekomen betreffende de patenteerbaarheid van deze rechten. Op 26 augustus 2010 heeft het USPTO gehoor gegeven aan het verzoek van Blackhawk tot een onafhankelijk eenzijdig nieuw onderzoek naar het patent ‘439 vanwege de conclusie dat er substantiële nieuwe vragen bestonden aangaande de patenteerbaarheid van de rechten van het patent ‘439. In de beslissing van het USPTO om een nieuw onderzoek toe te kennen staat tevens vermeld dat het USPTO van plan is het nieuwe onderzoek “versneld” uit te voeren.

Blackhawk is blij dat het USPTO ermee heeft ingestemd dat er door haar argumenten substantiële nieuwe vragen zijn aangaande de patenteerbaarheid van de in het geding verklaarde rechten.

Over Blackhawk Network

Blackhawk Network, een dochterbedrijf van Safeway Inc., is een toonaangevende leverancier van prepaid producten en producten voor financiële betalingen voor consumenten en zakelijke klanten. De Gift Card Mall™ van het bedrijf vormt het populairste product voor prepaid geschenkkaarten en telecomproducten op de markt. Gift Card Mall bereikt iedere week meer dan 165 miljoen mensen via een exclusief netwerk van toonaangevende supermarkten, megastores, gemakswinkels, drogisterijen en speciaalzaken en is verkrijgbaar via detailhandelaren op Internet,, inclusief GiftCardMall.com. De bedrijfsoplossingen van Blackhawk Network omvatten belonings- en incentiveprogramma's die keuze en flexibiliteit bieden via een breed scala aan kaartmerken, speciaal voor de klant ontworpen prepaid Visa®-kaarten en uitvoeropties.

Blackhawk Network Inc. is gevestigd in Pleasanton, Californië, en heeft kantoren in de Verenigde Staten, Australië, Canada, Frankrijk, Japan, Mexico en het Verenigd Koninkrijk. Meer informatie over Blackhawk Network is te vinden via www.blackhawknetwork.com en www.giftcardmall.com

Volg ons op Twitter https://twitter.com/GCMall en op Facebook: https://www.facebook.com/giftcardmall

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
MWW Group
Meghan Fintland, +1 415-262-5951 (kantoor)
+1 415-202-4339 (mobiel)

mfintland@mww.com

Deel: ' U.S. Patent Office neemt patent InComm nogmaals onder de loep '
Lees ook