De 1m2 trap van EeStairs: functioneel kunstwerk op n vierkante meter


BARNEVELD, 20080225 -- Een trap die op 1 m vloeroppervlak past leek jarenlang een onmogelijke opgave. Maar voor een trappenfabrikant met lef en creatieve ideen is het geen probleem. EeStairs gaat in alle opzichten de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken. De 1m2 trap(TM) is daar een duidelijk voorbeeld van.

[foto 1m2 trap] Nederland kent met name in de stedelijke gebieden een groot ruimtegebrek. Dat ruimtegebrek vraagt om creatieve oplossingen die soms ware kunstwerken kunnen opleveren. Op een dag kwamen twee gedachten bij elkaar: de vraag van een klant om een trap op een heel klein oppervlak te realiseren en de wens van EeStairs om een trap op 1m2 te ontwikkelen. In zes maanden tijd werd deze bijzondere trap ontwikkeld. De klant was uitermate tevreden over dit product, mede omdat het precies paste bij zijn wens. Inmiddels is de 1 m2 trap een begrip geworden en al vele tientallen malen afgeleverd. Het ontwerp is zodanig geoptimaliseerd, dat de trap precies past op een oppervlakte van 800mm bij 800mm. EeStairs heeft octrooi op deze 1 m2 trap verkregen. Een goed voorbeeld van hoe een functioneel probleem tot een artistieke oplossing kan leiden. Maar dit kunstwerk op trappengebied geeft ook de creativiteit en flexibiliteit van EeStairs aan: EeStairs zegt geen nee, maar denkt met de klant mee, soms zelfs al vooruit.

EeStairs heeft meer in haar mars. Begin 2007 heeft dit bijzondere trappenbedrijf de eerste internationale stappen gezet. De markt is rijp voor bijzondere trappen. Ook hier toont EeStairs haar durf, want het bedrijf wil niet alles zelf doen. Ze is met name in Belgi actief op zoek naar partners. EeStairs heeft bestaande trappenproducenten veel te bieden dankzij haar innovatief marketingconcept. De partners die zij zoekt, hebben ambitie en zelfstandigheid hoog in het vaandel staan. De uitgekiende manier van werken via internetmarketing genereert een continue stroom van leads, zodat elke partner zelf de ideale opdrachten kan selecteren. Daardoor zijn niet-winstgevende projecten verleden tijd. Ook de kennis en rechten van de 1m2 trap(TM) zullen ingezet worden om de omzet van de partners aanzienlijk te laten groeien.

Genteresseerden kunnen een kijkje nemen op http://www.eestairs.com/1m2 of informatie aanvragen bij EeStairs Nederland bv, Eduard Riezebos, Tel +31 342 405713 of er@eestairs.com


Deel: ' De 1m2 trap van EeStairs functioneel kunstwerk op 1 vierkante meter '
Lees ook