EM Kantoorsystemen geeft kinderen uit oorlogsgebieden een toekomst


Aantal Business Fiends War Child groeit ondanks crisis

Leerdam, 20120316 -- Kinderen hebben het recht om in vrede op te groeien. Vrij van angst en geweld. Vrij van oorlog en verdriet. War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze hun trauma’s te verwerken. We kondigen dan ook met enige trots aan dat EM Kantoorsystemen bv War Child steunt als Business Friend met een vast bedrag per maand.

Kinderen zijn de toekomst
“Naast het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen, vinden wij het ontzettend belangrijk om als organisatie maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld,” aldus eigenaar Ronald Rietveld. “Sinds ik zelf vader ben, besef ik meer dan ooit dat kinderen echt de toekomst zijn. Daarom hebben wij ervoor gekozen War Child te ondersteunen.” Dankzij sport en spel, muziek en onderwijs kunnen de kinderen in oorlogsgebieden hun afschuwelijke ervaringen verwerken. Zo bouwen ze aan hun vertrouwen in elkaar, de wereld en een betere toekomst.

Directeur Mark Vogt van War Child: “Wij hebben het bedrijfsleven nodig, vanwege hun geld, maar ook hun hun expertise. Steeds meer bedrijven gaan inzien hoe leuk het is om met ons mee te werken. Ze merken dat zij door maatschappelijk verantwoord te ondernemen er uiteindelijk zelf ook beter van worden. Duurzaam ondernemen maakt de werknemers bijvoorbeeld enthousiaster en het is goed voor het profiel van bedrijven. Van iets plichtmatigs en geitenwollensokkenachtigs is duurzaamheid nu eerder hip en ‘cool’.”

EM Kantoorsystemen bv
EM Kantoorsystemen bv levert kantoorartikelen, -machines, -meubilair en –ergonomie. Sinds 2006 werkt het bedrijf volgens de franchiseformule van Staples (voorheen Corporate Express Nederland). De organisatie behoudt hierbij haar eigen zelfstandigheid en identiteit. Samenwerken met een strategische partner biedt diverse (schaal)voordelen. 

De kantoorspecialist uit Leerdam staat voor eerlijk relatiebeheer. Evenals Staples heeft zij oog voor de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. In haar bedrijfsvoering wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met mens en milieu (MVO). De juiste balans leidt tot betere resultaten voor de organisatie, maar ook voor de samenleving.

Steun War Child als Business Friend
War Child kan altijd meer Business Friends gebruiken. Voelt u zich aangesproken of wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de site: http://www.warchild.nl/businessfriend

Rudy Breddels


Deel: ' EM Kantoorsystemen geeft kinderen uit oorlogsgebieden een toekomst '
Lees ook