Vakbeurs Office Management Noord-Nederland


11 en 12 oktober 2012, Hampshire Hotel Emmen

EMMEN, 20120905 -- Voor iedereen - professioneel betrokken bij het Office Management - is Emmen ‘the place to be’ op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober 2012. De eerste officiële vakbeurs Office Management Noord-Nederland biedt voor uitvoerenden, leidinggevenden en aanbieders een veelzijdig pakket op het vakgebied Office Management.

Het vakgebied van de ´secretaresse´ verandert de laatste jaren ingrijpend. Secretaresses, managementassistenten en projectmedewerkers raken steeds intensiever betrokken bij de inkoop van diensten en goederen voor kantoormedewerkers. Ontwikkeling van kennis en uitbreiding van het zakelijk netwerk is voor deze groep zinvol en noodzakelijk. Dat kan allemaal tijdens de vakbeurs Office Management Noord-Nederland.

Voor aanbieders van diensten en goederen is er standruimte op de vakbeurs. Voor alle bezoekers is er een gevarieerd aanbod van workshops door vakspecialisten.

Meer informatie en aanmelden: https://www.omnn.nl

De workshops en seminars worden aangeboden door:

Dagnall Talen Instituut, Academie Mercuur, Consonante Communicatie, Organisatie Makelaar, Simply Organized, Kenneth Smit Training, Countus, The We Company, Wija Koers Marketing, Scheidegger Opleidingen en Nathalie Scholtens.


Deel: ' Vakbeurs Office Management Noord-Nederland in Emmen '
Lees ook