EHP, dé link tussen productie in Azië en verkoop in Europa


IJMUIDEN, 20170505 -- Op de toonaangevende interzum beurs voor meubelproducenten en interieurdesign, van 16 tot 19 mei 2017 in Keulen, presenteert European Home Products (EHP) dé link tussen productie in Azië en verkoop in Europa en daarbuiten. Doordat drie belangrijke producenten onlangs een joint venture aangingen met EHP is het nu mogelijk om direct zaken te doen met China, zowel import als export, zonder tussenkomst van agenten of distributeurs.

Logo European Home Products (EHP)De drie bedrijven hebben gezamenlijk kennis en ervaring gebundeld in de nieuwe opzet van EHP. De partners in EHP zijn een grote schuimfabrikant die actief is in de matrassen en meubelindustrie maar ook gespecialiseerd is in vormschuimen voor bijvoorbeeld de auto-industrie, woning isolatie en kinderwagens. Alle schuim wordt volgens Europese normen geproduceerd. Ook brandwerend en biologisch schuim zijn voor alle toepassingen leverbaar.

Ook een grote staalverwerkende fabrikant is partner van EHP geworden, zij produceren o.a. het meest verstelbare 5 motorig bed frame ter wereld maar ook bedden voor studenten en de offshore.

Beide fabrikanten beschikken over een groot distributienetwerk in China. Daardoor heeftt EHP (China) ook toegang tot de Chinese markt voor de verkoop van Europese producten. EHP (Europa) richt zich voornamelijk op de verkoop van OEM-producten voor de meubel- en beddenindustrie in de breedste zin van het woord maar ook voor het leveren van kant en klare concepten voor groothandels en fabrikanten.

EHP is tijdens interzum 2017 op 16 tot en met 19 mei te vinden. Het standnummer is hal 11.2 R021.

Voor meer informatie over EHP, zie www.ehp.nu .

Voor informatie over de beurs, zie www.interzum.com .


Deel: ' EHP, dé link tussen productie in Azië en verkoop in Europa '
Lees ook