( BW)(KELL-SYSTEMS) Kell Systems onthult ComputerVault Mini(TM): Een betaalbaar alternatief voor de computerruimte in kleine kantoren

Business Editors

LONDEN--(BUSINESS WIRE)--Jan 29, 2009-- Nieuwe luchtgekoelde geluidsdichte IT-kast voor IT-installaties in kleine kantoren

Kell Systems kondigt vandaag de introductie aan van de ComputerVault MiniTM. Deze compacte oplossing voor kleine kantoren is de nieuwste aanvulling op het aanbod van dit leidende bedrijf in mobiele serverkasten. De ComputerVault MiniTM stelt - dankzij een combinatie van uiterst hoge geluidsdemping en een zeer hoge thermische capaciteit - kleine bedrijven in staat om servers en netwerkhardware rechtstreeks in de kantoorruimte op te stellen. Aparte computerkamers worden zo overbodig. Het systeem sluit naadloos op praktisch elke kantooromgeving aan en elimineert het servergeluid zo sterk, dat dit tijdens de dagelijkse werkzaamheden nauwelijks wordt opgemerkt, zelfs niet door wie naast de ComputerVault MiniTM zit.

De kosten van de ComputerVault MiniTM bedraagt slechts n vijfde van de kosten voor het bouwen van een speciale computerruimte en het systeem verbruikt nog geen tiende van de vergelijkbare bedrijfskosten. Daarom is de ComputerVault MiniTM een voordelige en ruimtebesparende oplossing voor kleine bedrijven.

De ComputerVault MiniTM werd speciaal ontworpen om er de complete IT-installatie van een klein kantoor in onder te brengen, bestaande uit n of twee servers, plus opslag, netwerkhardware en randapparatuur. Het systeem aanvaardt tower vormfactor servers of kan gepgraded worden zodat het rack-gemonteerde vormfactor servers aanvaardt. Hij wordt volledig gemonteerd geleverd en kan binnen enkele minuten opgesteld worden. De standaardspecificatie omvat ingebouwde IEC C13-stekkers (stroomkabels voor de server worden meegeleverd), hij is volledig vergrendelbaar en wordt geleverd met zwaar belastbare zwenkwielen.

"Serverfabrikanten zorgen voor een steeds lager stroomverbruik en minder warmte-emissie, terabyte boordopslag is alom verkrijgbaar en virtualisatie wordt de beste praktijk. Daarom zijn computerruimtes overbodig geworden in veel kleine kantoren", vertelde Tim Walsh, de CEO van Kell Systems. "Nog niet zo lang geleden had je een computerruimte met airconditioning en een aantal racks nodig om het IT-serviceniveau te leveren dat nu door enkele high-spec servers geleverd wordt. Dankzij de ComputerVault MiniTM kunnen kleine bedrijven die computerruimte nu terugwinnen door hun IT-installatie in het open kantoor te plaatsen. Alles wat hen daar vroeger van weerhield -servergeluid, veiligheid, stroomverdeling en het fysieke uiterlijk -kan nu worden gelimineerd en alles kan worden gecombineerd tot een compact en elegant pakket dat zelfs onder een standaard bureau past".

De ComputerVault MiniTM ondersteunt thermische belastingen van maar liefst 800 Watt. Toch verbruikt hij zelf maar 60 Watt.

https://www.kellsystems.co.uk/photography

Prijs-€995,00

CONTACT:

Kell Systems
Ward Vanzandvoort
Tel: +44(0)1628474757
ward.vanzandvoort@kellsystems.nl

Deel: ' Kell Systems ComputerVault Mini serverkast voor kleine kantoren '
Lees ook