Revolutionaire kwaliteitsverf Scribi maakt whiteboard overbodig


LOKEREN (BE), 20100716 -- Een whiteboard of kurkbord is voortaan overbodig. De innovatieve kwaliteitsverf Scribi maakt het mogelijk om in een mum van tijd een bestaande muur, wand, deur, tafelblad of kast om te toveren tot een steeds weer opnieuw beschrijfbaar oppervlak.

In de huiselijke maar ook de zakelijke omgeving zijn tal van situaties te bedenken waarbij handgeschreven boodschappen in woord en beeld nagelaten worden. Van de klassieke boodschap op het prikbord aan de rest van het gezin tot de kinderen die tekeningen maken op muren, een commercile presentatie of een creatieve ingeving die niet vergeten mag worden: een whiteboard (of kurkbord) blijft functioneel. Ook bij zakelijke besprekingen is het handig om snel schema's en overzichten te kunnen neerpennen en weer uitvegen.

Fysiek beperkt

Nadeel van een klassiek whiteboard is dat je hiermee fysiek beperkt bent in afmetingen. Je moet het bovendien ergens neerzetten of ophangen en het is niet zo handig om te verplaatsen.

De verf Scribi biedt uitkomst. Het gaat om een kwaliteitsverf die alle mogelijke oppervlaktes beschrijfbaar maakt zonder dat er iets moet gemonteerd worden De verf wordt geleverd in een ready to go kit, is verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en komt met een 10 jaar garantie policy. Tal van oppervlakken in het huis of kantoor worden op die manier een potentieel whiteboard. Gebruik je de verf op metaal, dan heb je bovendien een magnetisch bord.

Scribi verf is verkrijgbaar in alle kleuren en ook een vernis zodat de kleurcombinatie van de omgeving wordt gerespecteerd. Men kan dus naar hartenlust experimenteren met kleuren, afmetingen en diverse materialen in alle mogelijke vlot bereikbare maar ook geheime hoekjes van het huis.Creapaint


Deel: ' Revolutionaire kwaliteitsverf Scribi maakt whiteboard overbodig '
Lees ook