Staples, Inc. benoemt Pete Howard tot Senior Vice President van Staples Southern Europe

FRAMINGHAM, Mass.--(BUSINESS WIRE)-- 20100607 --

Staples, Inc. heeft vandaag de benoeming van Pete Howard tot Senior Vice President van Staples Southern Europe aangekondigd. Howard zal rapporteren aan Rob Vale, President van Staples Europe.

"Als 10-jarige veteraan bij Staples heeft Pete zich vooral bewezen op het gebied van web- en catalogusverkoop," aldus Vale. "In deze nieuwe rol zullen Pete's uitstekende managementvaardigheden en ervaring de activiteiten van Staples in de Zuid-Europese regio zeer ten goede komen."

Howard zal de totale activiteiten managen van Staples Southern Europe, dat zakelijke en thuisklanten bedient via web-, catalogus-, contract- en retailkanalen in Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië.

Howard trad toe tot Staples in 2000 als Vice President Sales & Marketing van Staples Business Delivery dat kleine Amerikaanse bedrijven en thuisklanten bedient via Staples.com en catalogi. In 2005 werd hij benoemd tot Senior Vice President van Staples Business Delivery en was hij verantwoordelijk voor de totale activiteiten van de business. Voordat hij toetrad tot Staples was Howard Vice President Marketing bij Ross-Simons, een multi-channel retailer van sieraden en geschenken, en bekleedde hij diverse marketingfuncties bij Digital Equipment Corporation, The Bradford Exchange en Papermate Pen. Hij behaalde zijn graad Bachelors of Arts in Economie en zijn Masters of Business Administration aan de Universiteit van Chicago.

Howard volgt Eric Bousquet op die, na een lange carrière bij het bedrijf, vertrekt om andere interesses na te streven.

Over Staples

Staples, het grootste bedrijf ter wereld in kantoorartikelen, richt zich erop om het de klanten gemakkelijk te maken om een breed scala aan kantoorproducten en -diensten te kopen. Ons brede assortiment van kantoorbenodigdheden, electronica, technologie en kantoormeubels, naast zakelijke services waaronder computerreparatie en kopiëren en printen, helpt onze klanten hun kantoren efficiënt te runnen. In 2009 bedroeg de omzet USD 24 miljard en kende het bedrijf 91.000 zakelijke partners in de hele wereld. Staples bedient bedrijven van elke grootte en consumenten in 25 landen in heel Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië en Australië. Staples vond in 1986 het concept Office Superstore en staat vandaag op de tweede plaats wereldwijd in e-commerce omzet. Het bedrijf is net buiten Boston gevestigd. Meer informatie over Staples (Nasdaq: SPLS) vindt u op www.staples.com/media.

Foto's/multimediagalerij beschikbaar op: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6316113&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Staples, Inc.
Paul Capelli, 508-253-8530

paul.capelli@staples.com

Deel: ' Staples Southern Europe benoemt Pete Howard tot Senior Vice President '


Lees ook