LearningGuide Solutions hoofdsponsor Nationale E-Learning Congres 2011


's-Hertogenbosch, 20110308 -- Op 5 en 6 april a.s. organiseren het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) en de Branchevereniging voor E-Learning Technologie Bedrijven (BVLT) voor de twaalfde keer het Nationale E-Learning Congres. Dit jaar is als locatie voor het Eindhovense Evoluon gekozen. Het Nationale E-Learning Congres brengt gebruikers en leveranciers samen en is hét platform voor presentatie van alle ontwikkelingen, trends, tools en toepassingen van e-learning. Dit jaar staan twee thema’s centraal: “What’s going on in e-learning?” (5 april) en “Social media in formeel en informeel leren” (6 april).

Praktijksessie, keynote sessie en expert sessie

LearningGuide Solutions is hoofdsponsor van dit evenement. In deze rol verzorgt de organisatie drie sessies in het totale programma aanbod van het congres. Op 5 april wordt een praktijksessie gepresenteerd en op 6 april inspireert LearningGuide Solutions’ eigen Bob Mosher in zowel een keynote sessie als een expert sessie.  De praktijksessie wordt in samenwerking met het Nederlands Kanker Instituut – Anthonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis (NKI-AVL) verzorgd en gaat in op de unieke samenwerking tussen de organisaties, waarbij LearningGuide Solutions NKI-AVL op vaste basis ondersteuning biedt bij content ontwikkeling en deze nieuwe content direct kan inzetten binnen andere zorggerelateerde LearningGuides.

Bob Mosher is Global Chief of Learning and Strategy Evangelist bij LearningGuide Solutions USA. Zijn keynote sessie heeft als onderwerp “Successful Social Learning & Performance”, waarbij hij zijn visie op het succesvol inzetten van Social learning & performance met u deelt. Tijdens de expert sessie maakt hij aan de hand van praktijkvoorbeelden duidelijk hoe u kunt zorgen voor een betere performance van de medewerkers.

Met korting naar het Nationale E-Learning Congres

LearningGuide Solutions biedt korting op de entree voor één of voor beide dagen van respectievelijk € 200,- en € 300,- Om gebruik te maken van deze korting gaat u naar de website.

Hier vindt u ook meer informatie over het congres. Tijdens het congres kunt u Bob Mosher ook persoonlijk spreken. Hoe u een afspraak maakt, leest u op bovengenoemde website.

Voor het volledige programma van het congres gaat u naar www.e-learningcongres.nl.


Deel: ' LearningGuide Solutions hoofdsponsor Nationale E-Learning Congres 2011 '
Lees ook