Mediumchat als eerste mediumsite lid van Thuiswinkel.org


EBARGO TOT 02-02-2016 12:00
Transparantie en veiligheid staan voorop bij Nederlands eerste paranormale- en spirituele chatwebsite.


AMSTERDAM, 20160202 -- Mediumchat.nl, Nederlands eerste paranormale- en spirituele chatwebsite, heeft deze week het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk ontvangen. Mediumchat.nl is daarmee de eerste van de Nederlandse mediumsites die het Thuiswinkel Waarborg mag voeren. Het Waarborg garandeert de veiligheid en privacy van consumenten op het online contactplatform. Mediumchat.nl hanteert de algemene voorwaarden van Thuiswinkel.org, waarbij het belang van de klant centraal staat.

Veiligheid en privacy voorop
De ontvangst van de Thuiswinkel Waarborg is voor Mediumchat.nl een kroon op haar werk. Het relatieve jonge bedrijf heeft als missie het grootste, leukste en gemakkelijkste platform te zijn voor paranormale contacten. Na een klein jaar actief te zijn op de Nederlandse markt is het bedrijf, met ruim 30 consulenten in dienst, uitgegroeid tot de marktleider in deze markt. Topparagnoste Yve Wurth: “Een recent onderzoek naar klanttevredenheid bewijst dat ruim 87% van onze klanten ons zou aanbevelen aan anderen. Klanten waarderen het contact met onze consulenten maar geven aan dat ze met name het gratis gespreksverslag dat ze achteraf ontvangen, als zeer positief ervaren. Op deze manier kunnen mensen het nog eens rustig nalezen en zelf actie ondernemen. Wij vragen regelmatig feedback van zowel klanten als onze consulenten. Dit is belangrijke input om de dienstverlening steeds verder te verbeteren.“

Forse groeimarkt
Er zijn talloze paranormale hulplijnen, veelal telefonisch, in Nederland. Mediumchat.nl is de eerste die het Thuiswinkel Waarborg mag voeren en doet dit heel bewust. “De paranormale wereld met mediums en consulenten heeft in de ogen van sommigen een discutabel imago, maar uit gesprekken met onze klanten en consulenten leren wij dat onze klanten gewoon op zoek zijn naar een luisterend oor of een bemoedigend gesprek. De meeste gesprekken gaan over liefde en relaties (43%), de toekomst (30%) en slechts 7% probeert contact te leggen met overledenen. De mensen zoeken bevestiging of willen twijfels wegnemen en zijn op zoek naar advies bij belangrijke keuzes die ze moeten maken. De stap naar een psycholoog is voor veel mensen erg groot en ze zoeken het daarom liever iets dichter bij huis via de chat met een medium. Overigens verwijzen onze consulenten altijd door naar een gediplomeerd psycholoog of gespecialiseerde hulpinstantie indien zij dat nodig achten.”

Zorgvuldige screening
Chatten met een medium is een unicum in de Nederlandse paranormale markt. Telefonie en face-to-face ontmoetingen domineerden tot nu toe. De kwaliteit van de mediums is één van de belangrijkste aspecten van Mediumchat.nl. Om de kwaliteit te waarborgen worden de consulenten met zorg gescreend alvorens ze op de website zichtbaar zijn. Daarnaast geven de klanten na elk gesprek feedback over de consulenten. De consulenten hebben ieder hun eigen domein waarin zij uitblinken. Ze beschikken allemaal over een eigen profiel waar vermeld staat welke gaven zij hebben. Alle gesprekken worden vertrouwelijk behandeld en onze klanten blijven strikt anoniem.

Over Mediumchat
Mediumchat.nl is Nederlands eerste in chat gespecialiseerde paranormale- en spirituele contactwebsite. Mediumchat groeit snel door de voordelen van een gratis kennismakings-chat en het beschikbaar maken van gratis gespreksverslagen. De kwaliteit van de specialisten is hoog doordat de site de performance meet door middel van surveys die de klanten invullen na gesprekken. Dit is net als de consulenten-intervisie uniek in de Nederlandse markt.


Deel: ' Mediumchat als eerste mediumsite lid van Thuiswinkel.org '
Lees ook