Toiletpapier nu te koop in abonnementsvorm


Voor consumenten en MKB bedrijven

OISTERWIJK, 20160712 -- Happy Toilet heeft een website in het leven geroepen voor de verkoop van wc-papier in abonnementsvorm. Dat maakt een eind aan het gesjouw van pakken wc-papier. De website is eenvoudig en overzichtelijk.

Consumenten en bedrijven kunnen bij Happy Toilet een abonnement afsluiten voor de periodieke levering van wc-papier. Op basis van het aantal gebruikers zal automatisch een nieuwe voorraad wc-papier gratis worden thuisbezorgd.

De oprichter van Happy Toilet, Paul van Venrooij, had al enkele jaren het idee om deze abonnementservice op te zetten. Zelf was hij het gesleep met pakken wc-papier en iedere keer weer een andere merk zat. “Binnen enkele jaren zullen wij bij 60 procent van alle huishoudens het wc-papier aan huis bezorgen”, aldus Van Venrooij.

Het Happy Toilet platform werkt simpel. Selecteer het aantal personen waarvoor je wc-papier nodig hebt, maak een account aan en geef toestemming voor een automatische afschrijving. Je wc-papier zal gratis worden thuisbezorgd en dat zal zich na een vaste periode weer automatisch herhalen.

Happy Toilet weet je gemiddelde verbruik van wc-papier en heeft hier de periodes op afgestemd. Nooit meer zonder dus! Heb je toch een keer tekort, bestel dan via Whatsapp wat extra rollen bij.

Het wc-papier is hoogwaardig en zeker niet duurder dan in de winkel. Een abonnement is 100% flexibel dus eenvoudig te pauzeren of te stoppen zonder enige verplichting of voorwaarden.

De ambities van Happy Toilet zijn groot, dit najaar zal er een Duitse en Engels talige website bijkomen.


 Wil je het een keer proberen? Bestel hier zonder abonnement of hier een aantal proef velletjes WC papier.


Deel: ' Toiletpapier nu te koop in abonnementsvorm '
Lees ook