Opinionmeter komt met innovatieve softwarerelease meting klantbeleving


Sterk verbeterde optimalisatie van grafische weergave en nieuwe functionaliteiten

BERGSCHENHOEK / SAN LEANDRO, California (USA), 20131115 -- Opinionmeter International kondigt geavanceerde mobiele mogelijkheden aan voor het door haar ontwikkelde Enterprise Survey Platform. Door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van browsers, kan Opinionmeter naast de krachtige mobiele onderzoek-App nu ook voor online onderzoek van veel geavanceerde opties gebruik worden gemaakt. De voor HTML5 geoptimaliseerde toepassing benadert zo de functionaliteiten van de TouchPoint Mobile™ Survey App.

Enkele van de nieuwe opties – voor zowel de online als mobiel onderzoek - zijn de geavanceerde mogelijkheden voor de vraagcategorieën branching (logische vraagpaden) en piping (hergebruik van gegeven antwoorden in vervolgvragen).  Specifiek voor de mobiele onderzoek-App zijn het maken van foto’s en video’s en de mogelijkheid om de locatie van het onderzoek te bepalen. De belangrijkste innovatie in de nieuwe software release is de optimalisatie van de online onderzoeken voor HTML5. Dit zorgt ervoor dat de grafische weergave van onderzoeken via (mobiele) webbrowsers op pc, laptop, tablet en smartphones sterk is verbeterd.  In combinatie met de toevoeging van nieuwe opties is de inzet van online onderzoek een goed alternatief voor grootschalig onderzoek, zonder dat de mobiele onderzoek-App hoeft te worden gedownload.

Online onderzoeken
Online surveys kunnen op veel verschillende manieren worden verspreid. Er kan bijvoorbeeld een verkorte URL worden ingevuld in een mobiele webbrowser, ook kan er een URL worden toegevoegd aan een e-mailbericht of sms-bericht. Het onderzoek kan ook worden verspreid in de vorm van een QR-code die gescand kan worden met een smartphone.

Consumenten gebruiken hun mobiele apparaten zoals smartphones en tablets steeds vaker tijdens hun winkelervaring (research, productdetails, prijsvergelijken, etc.). De consument wordt de kans geboden om direct feedback te geven na de aanschaf van een product. Bovendien bieden de resultaten spontane inzichten over aankopen vanuit het oogpunt van de consument. Dit is waardevolle informatie voor de opdrachtgever.

Zelf onderzoeken aanmaken
De software van Opinionmeter ondersteunt meerdere vormen van onderzoek. Enquêtes worden zelf gemaakt en beheerd door de klanten. Doordat de software een cross-platform systeem is, kunnen de gebruikers één onderzoek via verschillende kanalen verspreiden. De onderzoeken kunnen bijvoorbeeld als offline enquête worden verspreid, als online enquête of als mobiele  enquête (met gebruikmaking van een App) . Zelfs  een op zichzelf staande kiosk survey wordt ondersteund. De resultaten van de onderzoeken worden ook weer gesegmenteerd op herkomst, bijvoorbeeld van het web, offline mobiele applicatie, of een toegewezen kiosk survey. De web-based cockpit van het platform, de SurveyManager™, biedt een ontwerpwizard die stap voor stap de vormgeving van de enquête doorloopt, inclusief een grote bibliotheek met enquêtevragen en 7/24-support. Ook biedt Opinionmeter een uitgebreide bibliotheek met instructievideo’s voor extra ondersteuning.

Over Opinionmeter
Opinionmeter International is vanuit de Verenigde Staten ruim 40 jaar actief op het gebied van onderzoek. Het is de meest toonaangevende provider van mobiele onderzoek-tools op dit moment. Opinionmeter Benelux BV is distributeur voor Europa.

Voor meer informatie:

www.opinionmeter.nl
https://www.youtube.com/watch?v=BmTSXu8py_s


Deel: ' Opinionmeter komt met innovatieve softwarerelease meting klantbeleving '
Lees ook