Kerstpakkettenplaza.nl ook in 2015 het grootste aanbod kerstpakketten


Beuningen, 20150925 -- Ook dit jaar beschikt Kerstpakkettenplaza.nl weer over het grootste aanbod aan kerstpakketten. Al meer dan 15 jaar is Kerstpakkettenplaza.nl één van de grotere spelers in de kerstpakketten-branche.

“Het is elk jaar weer een hele opgave om met iets unieks te komen” aldus eigenaar Merijn Kokke. "Werkgevers willen natuurlijk elk jaar het personeel of relaties weer met iets bijzonders verrassen. Doordat we het grootste kerstpakkettenaanbod hebben, is de keuze voor een passend kerstgeschenk bij de kerstpakkettenleverancier die uw goede doel ook nog gratis ondersteund natuurlijk niet zo ingewikkeld.
Doordat wij ieder jaar weer een aanbod hebben van méér dan 1000 verschillende soorten kerstpakketten, weten wij steeds meer ondernemers aan ons te binden.
Voor elk bedrijf hebben wij altijd wel iets ‘passends’ in onze collectie.”

Volgens Merijn Kokke gaan werkgevers steeds vaker naar ‘iets specifieks’ op zoek. Zo zoeken zorginstellingen met veel werknemers vaak op ‘Kleine kerstpakketten’ en zoeken bedrijven die zich bezig houden met maatschappelijk verantwoord ondernemen op mvo-kerstpakketten of Fairtrade kerstpakketten.

Soorten kerstpakketten

Naast de immer populaire traditionele kerstpakketten stijgt de vraag naar andere soorten kerstpakketten zoals Rituals pakketten, drankpakketten en kunst-kerstpakketten jaarlijks fors.
Vooral de foodpakketten doen het dit jaar weer erg goed.

“Daar kan natuurlijk weinig fout aan gaan. Met een goed gevuld kerstpakket, bijvoorbeeld gevuld met louter A-merken kan er natuurlijk ook niet veel fout en bedien je de meeste mensen uitstekend. Ook een doosje wijn valt altijd goed. Het lijkt er op dat als het aanbod aan Rituals Pakketten groeit de vraag erna evenredig meegroeit. We merken dat hier steeds meer vraag naar luxe producten van o.a. Rituals komt. Het zou niet handig zijn om hier dan niet op te reageren.”

Sinterklaaspakketten

“Doordat de economie weer aantrekt zien we een stijgende lijn in de verkoop van personeels- en relatiegeschenken. Zowel in aantallen als het bedrag per werknemer/relatie.
Hier proberen wij handig op in te spelen door het aanbieden van Sinterklaaspakketten.
Nu er weer meer financiële ruimte ontstaat, merken dat er steeds meer ondernemers zijn die naast de kerst, ook met Sinterklaas iets weg willen geven.“

Bij kerstpakkettenplaza.nl is er daarom een collectie van meer dan 50 sinterklaaspakketten aangelegd, met keuze uit pakketten met chocola, speculaas, snoepgoed en boterletters.
Volgens kerstpakkettenplaza.nl is de omzet in sinterklaaspakketten, nu al, verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. Al deze pakketten zijn zéér scherp geprijsd, en lopen uiteen van een bedrag van € 1,10 voor een zakje met chocolademunten tot een bedrag van € 20,- voor een pakket met chocoladeletters, amandelstaven, kruidnoten, schuimpjes en marsepein.

“De rek is er nog lang niet uit. We zien nog steeds een stijgende lijn in het aantal zoekopdrachten op onze website, het aantal verkochte pakketten en het bedrag wat een werkgever per kerstpakket te besteden heeft.
Naast onze jaarlijks terugkerende klanten weten wij ons klantenbestand elk jaar weer uit te breiden. Dit komt onder vooral door onze persoonlijke service, maar me merken ook dat dit komt doordat wij toch echt het grootste aanbod in kerstpakketten hebben in Nederland hebben.”


Deel: ' Kerstpakkettenplaza.nl ook in 2015 het grootste aanbod kerstpakketten '
Lees ook