Promar Sales International slaat eerste paal nieuwbouw Gouwepark


Moordrecht, 20110125 -- De verhuizing naar een nieuwe locatie is noodzakelijk omdat Promar Sales International, ondanks de crisis en de negatieve trends in de markt, blijft groeien. Promar Sales International is een gevestigde naam in luxe relatiegeschenken, kerstpakketten en promotionele producten. Op dit moment heeft Promar Sales International vestigingen in zowel Nieuwerkerk aan den IJssel als Moordrecht. In de nieuwbouw zullen deze vestigingen worden samengevoegd.

Promar Sales Intenational dankt haarsuccesaan de persoonlijke en klantgerichte wijze van werken. Het meedenken met de klant is de essentie. Op deze wijze bouwt Promar Sales aan langdurige relaties met haar klanten en kent daardoor een gedegen jaarlijks groei, ook in economisch mindere jaren.

Eenanderereden voor de nieuwbouw is de veranderende behoefte van de klant. De klant geeft steeds vaker aan niet alleen vanuit een catalogus of via internet te willen kopen, maar wil de producten vooraf zien en voelen. De showroom krijgt hierdoor weer een steeds belangrijker rol.

De nieuwbouw van Promar Sales International krijgt twee luxe showrooms voor de relatiegeschenken enpromotionele artikelenen een grote presentatieruimte van maar liefst 170 vierkante meter voor kerstpakketten, met daarnaast de kantoren en magazijnruimte.

Ook zal het nieuwe gebouw onderdak bieden aan de partnerbedrijven High Quality Gifts, Promar Sales Benelux en Arthio International.

De verhuizing naar het nieuwe adres Grote Esch 1195, 2841 MJ Moordrecht zal naar verwachting eind mei plaats gaan vinden.Foto's zijn beschikbaar in hoge resolutie.
Voor meer informatie over de nieuwbouw en over Promar Sales International kunt u bellen of mailen met Rien Gluvers, 0180 31277 of info@promarsales.nl
Promar Sales International - Parallelweg Zuid 55 - 2914 LD Nieuwerkerk ad IJssel

Promar Sales International

Deel: ' Promar Sales International slaat eerste paal nieuwbouw Gouwepark '
Lees ook