Lombard Odier IM versterkt Benelux institutional sales team


AMSTERDAM, 20160719 -- Lombard Odier Investment Managers ('Lombard Odier IM'), het asset management bedrijf van de Lombard Odier Group, heeft haar Benelux institutionele sales team versterkt met de benoeming van Anna de Jong als Senior Sales Manager.

Anna werkte hiervoor bij Nomura, waar ze als Executive Director voor de afdeling quantitative derivative strategies and solutions de Nederlandse markt bediende. Haar belangrijkste focus was hoe om te gaan met de huidige lage rente-omgeving. Daarvoor bekleedde zij functies bij Morgan Stanley, Merrill Lynch en FactSet Research Systems. Anna behaalde een Master of Science titel in Finance and Risk Management aan de Universiteit van Groningen.

Anna zal zich gaan toeleggen op het verder uitbouwen van de relaties van Lombard Odier IM met institutionele klanten, voornamelijk in Nederland, in nauwe samenwerking met Marcel van Ostaden, Head of Sales Benelux.

Marcel van Ostaden zegt hierover: "We investeren voortdurend in ons institutionele Benelux sales team zodat we bestaande en nieuwe klanten beleggingsoplossingen kunnen bieden in de voortdurend veranderende omgeving. De wereld is structureel veranderd en beleggers worden geconfronteerd met enorme uitdagingen in een markt die gekenmerkt wordt door lage risico premies, aanhoudend lage rentepercentages, verminderde liquiditeit en staartrisico's als gevolg van politieke en economische onevenwichtigheden. Anna heeft een uitstekende kennis van de vragen waar institutionele beleggers mee worden geconfronteerd en een sterke technische achtergrond, waarmee we waarborgen dat klanten op de juiste wijze bediend worden.


Deel: ' Lombard Odier IM versterkt Benelux institutional sales team '
Lees ook