CM trotse winnaar Piet Heyn SMA Award 2017


ROTTERDAM, 20171027 -- Tijdens een sfeervolle gala-avond op het ss Rotterdam, georganiseerd door de Sales Management Association (SMA), is dit jaar voor de negende keer de Piet Heyn SMA Award uitgereikt. De Piet Heyn SMA Award staat voor: uitblinken ‘op het gebied van ondernemersgeest en succes én lef hebben om te vernieuwen’. Na een uitgebreide voorselectie waren drie kandidaten genomineerd, die door een vakjury uitgebreid zijn gescreend en beoordeeld: CM, KPN Corporate Sales en Friesland Lease. Dit jaar was CM de trotse winnaar en Salesdirecteur Eric Fransen nam de bokaal in ontvangst uit handen van Olympisch turnkampioene Sanne Wevers.

Samenwerking is het mantra
Juryvoorzitter Harm-Jan van Pelt van Bavaria en winnaar van de Piet Heyn SMA Award 2016 las uit het juryrapport voor. “CM heeft in de Telecom markt haar specifieke niche gevonden. Door messaging, voice, payment en identity services met elkaar te verbinden, hebben zij voor zichzelf een unieke propositie gecreëerd. De platte en gelijkwaardige werkomgeving “Team Tree” zorgt voor veel energie en creativiteit binnen CM en zorgt voor een optimale samenwerking.”

[CM trotse winnaar Piet Heyn SMA Award 2017]

De gala-avond rondom de Piet Heyn SMA Award was professioneel opgezet en oogstte na afloop alleen maar lof. Michel Schaeffer was de key note speaker. Hij is schrijver van het boek “Het geheim van Bol.com” en vertelde het publiek een aantal wijze lessen voor groeiende bedrijven. De voor hem zelf meest aansprekende is “Verander als het nog kan”. Denk na over verandering voor je de piek bereikt en vernieuw tijdens groei.


Deel: ' CM trotse winnaar Piet Heyn SMA Award 2017 '
Lees ook