ExpectiT wint Symantec Channel Award


BAARN, 20100305 -- ExpectiT uit Baarn is door Symantec uitgeroepen tot Small Business Partner of the Year. De award werd door Symantec aan ExpectiT toegekend vanwege de focus op Symantec producten, technische know how, ervaring en aantal verkochte producten. Symantec reikte voor het achtste jaar de Channel Awards uit. De Small Business Partner Award werd voor het eerst uitgereikt.

ExpectiT biedt inmiddels al bijna 10 jaar IT oplossingen voor het MKB. Het bedrijf is te zien als de externe IT afdeling voor bedrijven die geen eigen IT afdeling hebben. Dit zijn bedrijven die daar of te klein voor zijn of niet afhankelijk willen zijn van een kleine kwetsbare eigen afdeling. Ook zijn er bedrijven die behoefte hebben aan ondersteuning bij een meer complexe IT omgeving. ExpectiT biedt die bedrijven uit heel diverse branches uitkomst. Van het bekende Nijhof en een assurantiekantoor in het Gooi tot Stichting Crisis Onderzoeksteam in Den Haag.

Bij ExpectiT werken 20 mensen waarvan het merendeel techneuten die zich bezig houden met server- en netwerkbeheer. Daarnaast zijn er Cisco specialisten werkzaam en beschikt ExpectiT over een helpdesk. Veel van de ondersteuning van klanten gebeurt op afstand vanuit Baarn. Periodiek worden alle klanten bezocht.

Het is voor ExpectiT een erkenning om door Symantec tot Small Business Partner of the Year uitverkozen te worden. Het ondersteunt de focus op kwaliteit die ExpectiT enerzijds zoekt in haar leveranciers en anderzijds biedt aan haar klanten. Symantec biedt de meest geavanceerde producten op gebied van security zoals antivirus pakketten en back-up oplossingen. Naast Symantec is ExpectiT ook onder meer business partner van HP en Gold Certified Partner van Microsoft.

ExpectiT


Deel: ' ExpectiT wint Symantec Channel Award '
Lees ook