ProfCore met flexibele IT-infrastructuur klaar voor de toekomst


Nieuw samenwerkingscontract met Open Line

EINDHOVEN, 20161227 -- ProfCore Group heeft - met het uitbesteden van de centrale IT-infrastructuur - een goede voortzetting van de bedrijfsvoering gewaarborgd. De projectorganisatie, die bedrijven binnen de productie en logistiek ontzorgt, heeft met Open Line een nieuw samenwerkingscontract gesloten. ProfCore en Open Line zijn geen onbekenden van elkaar; sinds 2011 levert Open Line de IT-dienstverlening voor het bedrijf. Daarnaast zijn Open Line en ProfCore vanaf 1 januari zelfs buren; beiden zijn gehuisvest in kantorencomplex Brainpoint te Eindhoven

[Samenwerking ProfCore en Open Line] Bart Vringer, Algemeen Directeur ProfCore Group: “Vanwege de snelle groei en ontwikkelingen binnen IT heeft ProfCore besloten de IT-infrastructuur op professionele wijze uit te besteden. Door het beleggen van zowel het technisch eigendom van de centrale infrastructuur alsook het technisch beheer bij Open Line, zijn we verzekerd van een flexibel systeem met veel voordelen. Zo kan Open Line snel reageren op de vraag naar (extra) IT-diensten, hebben we direct toegang tot de nieuwste technologieën en kunnen we bouwen op een stabiele IT-omgeving ten behoeve van zowel onze klanten als medewerkers.”

Met deze nieuwe samenwerking met Open Line heeft ProfCore gekozen voor een dienstverlening die absoluut toekomstbestendig is.


Deel: ' ProfCore vernieuwt uitbesteding IT-infrastructuur bij Open Line '
Lees ook